Η Ζευγαρά στο γήπεδο του Αμπαρτζάκη, ο ορεξάτος Αρσενίου και ο Πάτσης να παρακολουθεί

Χθες βράδυ του Σαββάτου, στο Bodega στο Μπουρνάζι, μια ακόμη τραγουδιστική παρουσία, από το επάνω ράφι. Μας γαργαλάει το ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς, από μόνο του, το νυχτερινό κέντρο του Μιχάλη Αμπαρτζάκη. Με Αρσενίου, Μακρή & Κυανό, πηγαίνει με «τσίτα» τα γκάζια. Η τραγουδιστική η παρουσία η χθεσινή, ήταν της Λένας Ζευγαρά. Η οποία αποφάσισε την επιστροφή της στις πίστες και την θέλουν όλοι, κυριολεκτικά όλοι. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό.

Ας πάμε στο ότι κάθε φορά που θα βρεθεί στο γήπεδο του Bodega, τραγουδιστικής, που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, γίνεται το ίδιο σκηνικό, το ίδιο έργο και αυτό κυκλοφορεί παντού, χαμός γίνεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιο είναι αυτό το σκηνικό ; Ο star τραγουδιστικής να έχει πάρει το μικρόφωνο, να πέφτουν τα λουλούδια βροχή, στο κεφάλι του, η στα πόδια του, και δίπλα του, να κυριαρχεί ο Σάκης Αρσενίου. Αυτός που με τη φανέλα της ομάδας του Αμπαρτζάκη, κάνει παπάδες. Είναι φρέσκος, κεφάτος, παθιασμένος πολύ και πιο ώριμος από τότε. Φαίνεται στο ότι δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα και εστιάζει μέχρι και στη διόρθωση των λεπτομερειών εκείνων, που παλιά δεν θα τις έβλεπε. Αυτά όλα, εξηγούν γιατί έχει μαζέψει πάλι όλο το χαρτί. Και σε εποχές που οι περισσότεροι τραγουδιστές θηρία, και επιχειρηματίες θηρία, είναι εκτός κόλπου. Για ποιο λόγο; Είτε για τον έναν λόγο, είτε για τον άλλον.

Στη φώτο Ζευγαρά και Αρσενίου, τραγουδούν κοντά, πλαί πλαί, και τους παρακολουθεί ακριβώς δίπλα τους, ο Γιώργος Πάτσης. Ο επιχειρηματίας του Sasa Live Stage. Για την διεκδίκηση της Λένας Ζευαρά, σας έχουμε ενημερώσει με εκτενές ρεπορτάζ

Από τα πάνω, υπάρχει και βιντεάκι, δείτε το ΕΔΩ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.