Χάραμα το χειμώνα, όπως το σαρωτικό καλοκαίρι

Λιγοστά “θα μας λείψει” ακούστηκαν στη μεγάλη χθεσινή closing βραδιά του Χαράματος του καλοκαιρινού, στην πιο θεαματική σεζόν της Ιστορίας του. Και μάλιστα, σε εποχή δεν σε αφήνει περιθώρια για πολλά όνειρα, τα καταστρέφει. Το νυχτερινό κέντρο του Στέφανου Οικονόμου, όμως, απέδειξε πως την συνταγή της επιτυχίας, την έχει βρει χρόνια και δεν γίνεται να την αφήσει, πως να την αφήσει, δεν τρελάθηκε. Η μόνη αλλαγή που έκανε, ήταν να την φέρει πιο κοντά στο σήμερα, με πιο προχωρημένο καλλιτεχνικό υλικό, με τα γνωστά αποτελέσματα. Τίτλος σαν να πηγαίνει περίπατο, όσο και κλείσιμο του καλοκαιριού στις 2 Οκτωβρίου.

Η αποκάλυψη πως η επιστροφή της χειμερινής εκδοχής του Χαράματος, στο πολύ εκλεπτυσμένο χώρο της Αποθέωσης, κόβει το κέφι σε πολλούς να γκρινιάξουν. Να πουν πως δεν έχουν υπομονή να περιμένουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Καθόλου αυτό, αλλά το άλλο. Να πανηγυρίσουν, να αποθεώσουν την εξέλιξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν μπει στην εξίσωση και το τελευταίο ενθαρρυντικό που έμαθα. Πως η ομάδα, θα παραμείνει η ίδια, όπως την γνωρίσαμε το καλοκαίρι. Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Γρηγόρης Πετράκος, Μαρία Ζούκα, Μυρτώ Καμβυσίδη, παίζεται ο Μύρωνας Στρατής. Κομμάτι αυτής της ομάδας, και η μεγάλη πρωταγωνίστρια Μελίνα Ασλανίδου, που ήταν μεγάλο ερωτηματικό μέχρι και λίγες μέρες πριν. Τότε θα συμφωνήσουν όλοι πως όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε πραγματικά καλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ