Η επίσκεψη Ζευγαρά στο Sasa (χθες το βράδυ) που μπορεί να μην ήταν τυχαία- Είχε προηγηθεί η προσέγγιση του επιχειρηματία του μαγαζιού : ” Έλα και θα σου δώσω τα λεφτά που έχω ακούσει στην πιάτσα ότι θες”- Το άλλο Σάββατο τελειώνει το κόλπο Δήμος Αναστασιάδης, όποτε γιατί ΌΧΙ ;

Sasa, το νυχτερινό κέντρο του Γιώργου Πάτση, στην Παραλιακή, στον όροφο πάνω από το Posodonio, που το νοίκιασε από τον Βασίλη Κοντόπουλο. Που από όλες τις άλλες φορές, τώρα, ακούστηκε πιο πολύ, και πιο σοβαρά. Τώρα που έχει Δήμο Αναστασιάδη και την ομάδα του, και για λογαριασμό τους, ο κος Πάτσης, έριξε αρκετά χρήματα. Μεταξύ μας όχι μόνο έριξε αρκετά λεφτά, έριξε απίστευτα πολλά λεφτά.

Ο οποίος Δήμος Αναστασιάδης και η ομάδα του, κατεβάζoυν τα ρολά, το επόμενο Σάββατο, είναι καιρό από πριν προγραμματισμένο. Αλλά φυσικά το Sasa, θα συνεχίσει την ίδια κασέτα, την πορεία αυτή την ανοδική, και αν αν του δοθεί η ευκαιρία, θα κυνηγήσει να γίνει ακόμη πιο ανοδική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί, όχι. Πως θα γίνει αυτό ; Αν πάρει πιο μεγάλο τραγουδιστή. Γιατί να μην είναι η Λένα Ζευγαρά ; Και δεν το σκέφτηκα, όταν είδα πως διασκέδασε στο Sasa. Χθες το βράδυ έγινε αυτό. Στους οπαδούς του tsipasblog απευθύνεσαι. Που δεν είναι νορμάλ οπαδοί, άρρωστοι είναι, που γουστάρουν να το ακούσουν. Ότι ο κεφάτος και ορεξάτος και πεινασμένος για τίτλους Γιώργο Πάτσης, λίγες ώρες πιο πριν, έκανε την πρώτη προσέγγιση του. Έλα στο μαγαζί μου και θα σου δώσω και τα λεφτά που έχω ακούσει στην πιάτσα ότι θες. Μαζί και το γύρω κόλπο στήριξης, είπε σε άτομο του πολύ κοντινού επαγγελματικού περιβάλλοντος της. Κάτι τέτοιο, της είπε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.