Πρωτάρης δεν είναι ο Πουτιν, να πέσει σε παγίδα

Πέρασαν επτά μήνες από τότε που ο Πούτιν πάτησε στην Ουκρανία κι ακόμα το έργο δεν έχει τελειώσει. Δεν το ξέρεις, αν η βρωμοδουλειά δεν μπήκε μπροστά με σκοπό να μην… τελειώσει ποτέ! Δεν το ξέρεις. Ξέρεις μόνο ό,τι σου πασάρουν ως ενημέρωση. Να συμφωνήσουμε σ’ αυτό. Τα πράγματα τα παρουσιάζουν όπως τους συμφέρει η κάθε πλευρά. Αν δεχθεί κανείς ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν δυο και τρεις πλευρές. Μήπως όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μια συμφωνία μιλημένη κι όχι. Τι πάει να πει αυτό;

Ξεκινάει το έργο και στην πορεία οι αντίπαλοι αντιλαμβάνονται πως τους βολεύει να πάει η δουλειά κουτσά στραβά. Το δήθεν αδιέξοδο να τους συμφέρει, αν ξέρουν να κάνουν τα κουμάντα τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λένε τα ράδιο αρβύλα; Πως είναι ζόρικα γαι τον Πούτιν. Πως δεν του βγαίνει η πασιέντζα. Έτσι λένε. Δεν ξέρεις. Πιθανόν να είναι έτσι όπως τα εμφανίζουν τα πράγματα. Και εσύ ο απ’ έξω σκέπτεσαι. Αν συμβαίνει πράγματι αυτό, αν η επιχείρηση του Πούτιν στην Ουκρανία κόλλησε. Αν η μπούκα στην γειτονική Ουκρανία έχει γυρίσει τούμπα σε βάρος της Ρωσίας. Γιατί να μην είναι όλο το κόλπο στημένο. Για ποιο λόγο;

Να φάνε τον αυτοκράτορα. Να του φύγει όλος ο τσαμπουκάς του Πούτιν. Ο οποίος – κορόιδο σκέτο- έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι ξένοι με τη συνεργασία ανώτατων στελεχών του ρωσικού κράτους. 

Δεν ξέρω. Αυτό δεν σημαίνει ότι τρώω ωμά άγρια ραδίκια. Ότι μασάω ό,τι μου βάζουν στο πιάτο. Πρώτα σα σοφό ζώο το μυρίζω και να ψοφάω της πείνας δεν το βάζω στο στόμα.Γιατί ο Πούτιν ξεκίνησε μια αυτοκτονική στρατιωτική μπίζνα; Πρωτάρης δεν είναι. Μαλάκας δεν είναι. Μήπως ο ίδιος είναι στο κόλπο; Με ποιους προηγουμένως συνεννοήθηκε; Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Και μετά από 50 και 80 χρόνια να σκάσει η αλήθεια, κι αυτή, η αληθινή αλήθεια θα μοιάζει με θεωρίες συνωμοσίας. Χαίρετε.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.