Υποψήφιος με την φόρα της προσφοράς

Με την δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», του κυρίου Κώστα Σβόλη, θα είναι υποψήφιος ο κύριος Μαντζουράνης Γεώργιος. Που σημαίνει πως είναι πιο κοντά στο να εκλεγεί. Πιθανότητες, αρκετές πιθανότητες έχει. Ναι υπάρχει περίπτωση, και ο Σβόλης να πάρει τα ηνία της πόλης, αλλά και αυτός να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Αν και έχει ήδη κερδίσει. Έχει πετύχει, δηλαδή, να αναγνωριστεί ως άνθρωπος της προσφοράς. Κανονικός κι όχι ψεύτικος όπως πολλοί και πολλοί, μεγάλη η λίστα. Ατελείωτη!

Παρακαλώ, να σταθείτε στο τηλέφωνο του, θα συνεχίσει να το σηκώνει, ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αυτά γίνονται μόνο με τους ανθρώπους της προσφοράς. Αν ήμασταν και άλλοι έτσι, πόσο καλύτερες θα ήταν ο κόσμος, θα γεννιόντουσαν μόνο εξελίξεις, που θα μας έκαναν περήφανους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι άλλο να πει ο συντάκτης του άρθρου για τον Μαντζουράνη Γεώργιο; Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή κοντά στην πλατεία Παπανδρέου, την ξέρει όσο λίγοι, μπορεί να σου μιλήσει για ώρες για τα προβλήματα της.

Παραλίγο να το ξεχάσω και είναι τόσο σημαντικό. Είναι οικογενειακός γιατρός, είναι και Διευθυντής Κέντρου Υγείας Νότιου Τομέα Πατρών (Ζαρουχλέικα).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.