Από τις δυσκολίες μαθαίνεις τους ανθρώπους

Δημήτρης Μεσούλας John TheBoy

Λόγια αληθινά. Λόγια καρδιάς. Παρακαλώ, να σταθείτε σε αυτά. Πρόκειται για την κραυγαλέα διαπίστωση στο αν θες να μάθεις κάποιον, άσε να μιλήσουν αυτοί που τον ξέρουν καλά. Είναι στα βασικά πράγματα στη ζωή.

Το αν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μεσούλας, τα καταφέρει να αναδειχθεί στους πρώτος σε σταυρούς στον Πειραιά, με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», του Γιάννη Μώραλη, είναι κάτι που δεν θα επηρεάσει μόνο την δική του ύπαρξη, καθημερινότητα. Που έτσι και άλλως είναι ήδη πετυχημένη και γνωστή, δεν περιμένει τις εκλογές. Αλλά θα γεννήσει εξελίξεις συνταρακτικές, στην νυχτερινή καθημερινότητά του Πειραιά μας γενικότερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λόγια καρδιάς, λοιπόν, το τονίζω. Με την υπογραφή συνεργάτη του, John TheBoy, με το όνομα :

Δεν μεγάλωσα με πατέρα.. Δεν μεγάλωσα έτσι όπως κάθε παιδί έπρεπε να μεγαλώνει, η μητέρα μου φτωχικα έδινε αγώνα να μας ανατρέψει και η γιαγιά μου πότε λάντζα, πότε σκάλες για να μας συντηρήσει η Μητέρε μου εμένα και τα μικρότερα αδέλφια μου. Όπως έλεγα, μεγάλωσα με στερήσεις, όταν έχασα τη μητέρα μου δεν είχα κανέναν πέρα ​​από τον εαυτό μου δίπλα μου για αρκετά χρόνια, πέρα απο τη γιαγιά μου που γεροκομω και φροντίζω. Μέχρι σχετικά και στη σημερινή εποχή, παλεύω μόνος προς το ζην, για τους ανθρώπους μου, αλλά ο δικός μου Γολγοθάς και να μη μακρυγόρω, δεν είχα λοιπόν αυτά τα προνόμια που είχαν άλλοι παρ ‘ολα αυτά εγώ έπρεπε να είμαι γονιός στους δικούς μου ανθρώπους, στη γιαγια μου, επρεπε λοιπόν να έρθει η δικη μου ευθύνη, όπως με μεγάλωσε εκείνη. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός είναι ο κύκλος της ζωής, εξακολουθώ να κάνω αυτό που κάνω, ασταμάτητο βίο τον ίδιων καταστάσεων ξανά και ξανά και πλεον χωρίς αντοχή, μόνο με πίστη στο Θεό και με ταπεινωτητα στη ζωή, να συνεχίζω σε μία πλέων καθημερινότητα που δε νιώθω υπερηφάνεια, η σημερινή κοινωνία εποχής δείχνει πως έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Θλίβομαι, για κάθε αύριο που μας ξημερώνει, είμαι μόνο ευγνώμων τα χρόνια που μεγάλωσα με της αξίες τις ζωής, που μου στέρησε και έμαθα μόνο τη αγάπη.

Ένα”ευχαριστώ” στο Dimitris Mesoulas που μου προσέφερε μία ανοιχτή πόρτα και μία εμπιστοσύνη στη τότε επιχείρηση του La Red που ξεκίνησα και συνεχίζω παρ ‘όλα είμαι ευγνώμων!!

Είμαι ευγνώμων που στις δυσκολίες που βλέπουμε στη καθημερινότητα μας, ο Δημητριος Λεων.Μεσουλας δε είναι πέρα από ένας εργοδότης, αλλά αδελφός και φίλος, μία φιλία χρόνων στο πέρασμα αλλά και κυρίως, ένας άνθρωπος που νοιάζεται τόσες οικογένειες και που δε στερείται να βοηθήσει η να δίνει ευκαιρίες στις επιχειρήσεις του, στους νέους, γιατί νέος ξεκίνησα τα βήματα μου χωρίς γνώσης και είμαι πλέον ένα κομμάτι στη οικογένεια του, των ευχαριστώ και των ευγνωμονώ, είναι ένας άνθρωπος που αξίζει τη εμπιστοσύνη, κι ο Δημητριος Λεων.Μεσουλας από δυσκολίες μεγάλωσε και μέσα από αυτής είναι η επιτυχίες του

Υπ. Ένα ευχαριστώ για τη συνέντευξη,
το Tasos Mpalaskas ένας άνθρωπος που
φάνηκε παραπάνω των περισσότερων,
με τη εκτίμηση μου. 🙏

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.