Η βραδιά που καθηγητής θα ανακηρυχτεί ο κύριος Μεσούλας

Ακόμη μια υπενθύμιση. Ξανά και ξανά : Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 8 το απόγευμα, στο θέατρο Δελφινάριο! Ο κύριος Δημήτρης Μεσούλας ανεβάζει κατακόρυφα τα κυβικά του, γίνεται καθηγητής και γράφει ότι πλέον είναι ικανός για όλα, για όλα όμως. Από το μεσημέρι έως τα χαράματα, θα τον δείτε στα μαγαζιά του, που είναι στα καλύτερα για νυχτερινή διασκέδαση, επίσης και για φαγητό και καφέ (Aristotle, Barrique Port, La Red Dream). Ενώ το πρωί από πόρτα σε πόρτα πηγαίνει ο ίδιος προσωπικά, για μια ψήφο στον Δήμο του Πειραιά, για λογαριασμό του Γιάννη Μώραλη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΟΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Γιάννης Μώραλης ΤΗΛ. 2112163744 698585 479 f dmesoulas@yahoo.gr ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΩΝ. ΜΕΣΟΥΛΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, πλήθος και κείμενο που λέει "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ"

Να θυμίσω ότι κάθε φορά που είναι να έχουμε εκλογές, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι συναυλίες με μήνυμα αγάπης τάχα μου. Κι όμως, η συγκεκριμένη (!), δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη. Δεν την έχουν ξαναδεί στον Πειραιά. Είναι συναυλία με κανονικό μήνυμα αγάπης, η οποία παρουσιάζει τεράστια ζήτηση, τόσο από κόσμο, όσο και καλλιτέχνες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δώστε βάση στα λόγια του κυρίου Μεσούλα. Από τις σελίδες του τα social media το πήραμε :

“Καλοί συνεργάτες οι οποιοι έγιναν Αγαπημένοι φιλοι, ενώνουν τις φωνές τους την Δευτέρα 11/9 στις 19.30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ Ο πειραιας αγαπά τον πολιτισμό και τούτη η συναυλία ευελπιστώ να είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Δηλώνω ιδιαίτερα χαρούμενος που οι φίλοι μου θα χαρίσουν μια υπέροχη βραδιά σε όλους εσάς. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλους εσάς τους Πειραιώτες οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζετε. Είμαι ένας από εσάς και θα προσπαθήσω, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, να συμβάλλω στην προσπάθεια του Γιάννη Μωραλη η οποία έχει ξεκινήσει το 2014.

🌟Είστε όλοι καλεσμένοι ! 🌟
Στην μέρα που ο Πειραιάς θα γίνει μια παρέα!
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ
⏰ ώρα έναρξης 19:30
📍Δελφιναριο
✔️ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
🗓️
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜε ΟΛΟΥΣ!!!
Παρουσίαση τραγούδι Akis Diximos B
Τραγουδούν
Στάθης Αγγελόπουλος
Sakis Arseniou OfficialPage
Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης
Georgios Giasemis
Dimitris Giotis IV
Δείξιμος Άκης / Diximos Akis Fan Page
Νίκος Δούρος
Ria Ellinidou
Petros Imvrios
Maria Ioannidou II
Κυριάκος Κυανός / Kyriakos Kyanos
Xaris Kostopoulos
Christina Maragozi
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ
Kyriakos Papadopoulos
Μαριαννα Παπαμακαριου
Giannis Tassios B
Nikos Tzoumasb
⚡️Η σειρά είναι αλφαβητική και μέχρι τέλος εβδομάδας θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις !!⚡️

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.