Ντροπή, θλίψη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό για μια εν ψυχρώ δολοφονία

Του Θέμη Μπάκα :

Ντροπή, θλίψη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί το πρωτοφανές τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μέλη του πληρώματος πλοίου προέβησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία ενός αθώου ανθρώπου, διότι περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι δε αχαρακτήριστη η στάση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος εξίσωσε το θύμα με τους θήτες, αντί να απολογηθεί για την κραυγαλέα απουσία του Λιμενικού Σώματος σε ένα αποτρόπαιο περιστατικό.

Και όχι μόνο αυτό. Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, υποχρεώθηκε να ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, μετά από την κατακραυγή που προκάλεσε η επιεικώς άστοχη δήλωση του.Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση, πρωτίστως ως ενεργός πολίτης, να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Καρυώτη, με την εγκάρδια ευχή η Πολιτεία να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην οικογένεια του.

ΣΣ: Ο Θέμης Μπάκας είναι πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.