Για Αρσενίου και Premiera, αποφάσισε o νυχτερινός θεός

Δεν ελπίζουμε, σίγουροι είμαστε, ότι από την αυτή την Παρασκευή (8 Σεπτεμβρίου), θα δούμε κάτι πολύ δυνατό, από το Premiera στο Βόλο. Θα μας αποζημιώσει, μέσα από το παιχνίδι του. Στην κορυφή ο Σάκης Αρσενίου, όχι κάποιος τυχαίος, κάποιος μέτριος, όπως καλά ξέρετε. Μα, τι μας λες τώρα; Κι όμως! Περιμένεις πολλά από αυτόν! Να σου πω εγώ, μάλλον ξέρεις, η ιστορία του νυχτερινού κόσμου της Αθήνας, τον έχει μέσα.

Αυτό είναι το σωστό, μέσα από τα μεγάλα γεγονότα να βγαίνει η πρόβλεψη. Αυτά λαμβάνει υπ’ όψιν του ο σοβαρός τζογαδόρος και παίρνει θάρρος πως δεν θα χάσει τα λεφτουδάκια του στο στοίχημα. Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ το Caramela. Και το Bodega στο Περιστέρι, άλλο κατόρθωμα και αυτό. Επιτυχίες και επιτυχίες από αυτές τις… αξέχαστες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κανένα λάθος να γίνεται αναδρομή στην καλλιτεχνική διαδρομή του Σάκη Αρσενίου. Δεν έχουν όμως σύνδεση με παιχνίδι του Βόλου. Άλλη άλλη, άλλη νοοτροπία. Και τι έγινε ; Τίποτα δεν γίνεται. Το πιο σημαντικό: Το Premiera είναι ομάδα πρότυπo. Το φωνάζουν όσοι έχουν περάσει. Όσο για τους συμπαίκτες του, Βένια Καραγιαννίδου, Παναγιώτης Μπουραντώνης, εξαιρετικές φωνές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Premiera full of live ΕΝΑΡΞΗ Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ΠΑΓΑΣΩΝ 38, ΒΟΛΟΣ 34391"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.