Υπηρετεί τον ανώτερο θεό

Λίγο να έχει ασχοληθεί κάποιος με την αγορά, όχι απλά ως θεατής μόνο, όλο και κάτι θα έχει ακούσει για την οικοδομική δραστηριότητα. Ότι είναι σε …έξαρση. Κτήριο σηκώνεται εδώ, κτήριο σηκώνεται εκεί, εκατοντάδες χιλιάδες παλαιά σπίτια ανακαινίζονται. Και ανακαινίζονται πιο ψαγμενα. Όλα αυτά φτιάχνουν μια εικόνα Ελλάδας στα προηγούμενα χρόνια, λες και είμαστε το 2005. Λες και δείχνει με το δάκτυλο, το δρόμο που να σταρφείτε επιχειρηματικά. Το έπιασαν το μήνυμα οι πιο γρήγοροι. Έτσι γεννήθηκε και η κατασκευαστική εταιρεία πολυτελών κατοικιών, διαμερισμάτων και τουριστικών ακινήτων, με το όνομα «Κηρέας Ακίνητα».

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Minimal αρχιτεκτονική αισθητική, μοντέρνα εσωτερική & εξωτερική σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Μπορεί να είναι εικόνα πίνακας, εσωτερικοί χώροι και σαλόνι

ENERGY HOMES

Κατασκευάζουμε κτίρια ενεργειακής κλάσης Α και Α+ με υψηλής ποιότητας κουφώματα, θερμοπρόσοψη, ηλιακούς θερμοσίφωνες, νέας τεχνολογίας LED φωτισμού, φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και πληθώρα από «πράσινες» εφαρμογές & λύσεις για κάθε χρήση.

DESIGN

Η αρχιτεκτονική μας ομάδα εγγυάται κορυφαίου επιπέδου σχεδίαση με σύγχρονες και μοντέρνες γραμμές, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου.

Cleo
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Για περισσότερα, κάντε κλικ ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.