Και το ποτό να είναι ΚΗΡΕΑΣ…

Ξαναφτάσανε τα Χριστούγεννα. Σχεδόν φτάσανε, στο δρόμο είναι. Μια ανάσα μακριά. Το έχουμε συνειδητοποιήσει για τα καλά. Τι είναι τα Χριστούγεννα; Πλοίο του Αγούδημου να φτάσει ή να μην φτάσει στο νησί της άγονης γραμμής; Σε καμία περίπτωση. Εδώ μιλάμε για την τέλεια ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα και να δούμε την όμορφη και φωτεινή πλευρά της ζωής. Η πιο μαγική γιορτή του χρόνου για τα παιδιά αλλά και όσους νιώθουμε ακόμη παιδιά. Για όλους τους ανθρώπους. Γι’ αυτό, πέρα από τον στολισμό του σπιτιού, που εγγυημένα μας βάζει απευθείας σε christmas mood, αν υπάρχει κάτι που «επιβάλλεται» να κάνουμε αυτές τις ημέρες, είναι να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχοσύνθεση τους. Θα τους κάνουμε χαρούμενους μέσα από αυτή την διαδικασία. Και στη λίστα των δώρων που θα πιάσουν τόπο, εννοείται πως είναι και τα ποτά. Αλλά όχι τα μεταλλαγμένα, μιλάμε για τα γνήσια…

Κι αμέσως σου έρχεται στο μυαλό η Κάβα «Κηρέας» : Mια επιχείρηση υπόδειγμα στην Καλλιθέα, που γεννήθηκε στην καραντίνα και στους πιο δυνατούς παίκτες θεωρείται σήμερα. Πήρε το όνομα της, από τον πανέμορφο ποταμό Κηρέα, στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ θα βρείτε τα πάντα, στις καλύτερες τιμές και με ταχύτητα στην διαχείριση των παραγγελιών.

Δείτε περισσότερα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.