Δεν υπάρχει ξανά νύχτα αν δεν βγει το εμβόλιο

Δεν υπάρχει ξανά νύχτα αν δεν βγει το εμβόλιο

Την απόφαση να αναστείλει, για 14 μέρες, την λειτουργία των καταστημάτων με ζωντανή μουσική, δηλαδή των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, στην Αττική, ανακοίνωσε το απόγευμα η Κυβέρνηση, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Και, πλέον, μπορούμε να το πούμε. Δεν υπάρχει νύχτα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2020. Αυτό είναι το σίγουρο. Παγώνουν οι προπονήσεις, παγώνουν οι … μεταγραφές. Νυχτερινά κέντρα που… θα αποκτήσουν καλλιτέχνες θα αφορούν άλλον πλανήτη, εκείνον με ανοησία στον κορονοϊό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος φταίει μη ρωτάς. Φταίει το κράτος γιατί αυτό παίρνει τις αποφάσεις. Ποιος άλλος από την κυβέρνηση φταίει, όταν σε αφήνει στο δρόμο. Όχι στην άκρη, αλλά στη μέση, αδιαφορώντας αν θα σε πατήσει το αυτοκίνητο. Που θα σε πατήσει σίγουρα. Φταίει και η επιστήμη που δεν ξηγήθηκε ακόμα το εμβόλιο. Από την άλλη, φταίει και η ίδια η νύχτα, που έχει σκύψει το κεφάλι και τρώει απανωτά χαστούκια, χωρίς να βγάλει μούγκα, λες και είναι απατεώνας, δολοφόνος. Έκτος και αν την αρέσουν τα χαστούκια.

Πως να φοβηθεί η κυβέρνηση, ρε, με νύχτα της πλάκας; Μ’ ένα πολύ σοβαρό ποσοστό του κόσμου της νύχτας, εντελώς της πλάκας. Δεν πρόκειται για ασήμαντη μειοψηφία οι της πλάκας ιστορία τύποι. Οι μαμούχαλοι. Οι ατάραχοι.

Πάντως η ουσία είναι μία: Τραγουδιστές και θαμώνες θα ξανά βρεθούν σε νυχτερινά γήπεδα, μιλάω για όπως τα ξέραμε, μόνο αν κυκλοφορήσει το εμβόλιο. Μιλάμε για την… εποχή που το εμβόλιο θα πωλείται στα φαρμακεία. Το κάποιο φάρμακο που δίνεται πειραματικά δεν ξαναφέρνει τη νύχτα. Την ξεχνάμε ”μέχρι νεωτέρας”.

Διαβάστε επίσης : Ο Γκουγκούσης το βλέπει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.