Λουκέτο στη νυχτερινή διασκέδαση!

Λουκέτο στη νυχτερινή διασκέδαση!

Την απόφαση να αναστείλει επίσημα την λειτουργία των καταστημάτων με ζωντανή μουσική, δηλαδή των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, ανακοίνωσε το απόγευμα η Κυβέρνηση.

Πρόκειται για ένα μέτρο που έπρεπε να είχε ληφθεί από την πρώτη στιγμή, καθώς τώρα καλύπτονται οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι για να λάβουν ενδεχομένως κάποιο (μισό) επίδομα για το «κλείσιμο» της νυχτερινής διασκέδασης, ύστερα από την ανακοίνωση του μέτρου της λειτουργίας των συγκεκριμένων καταστημάτων από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με εξαίρεση ένα συγκεκριμένο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, πριν από κάποιο καιρό, όλα τα υπόλοιπα μπουζούκια είχαν αποφασίσει να βάλουν αυτοβούλως «λουκέτο», αφού η συγκεκριμένη μορφή διασκέδασης δεν μπορεί να γίνει στις 7 ή 8 το απόγευμα, όταν όλα τα υπόλοιπα καταστήματα είναι ανοικτά και παράλληλα οι γονείς για παράδειγμα έχουν τις υποχρεώσεις των παιδιών τους (αγγλικά, αθλήματα κ.ο.κ.).

«Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με ζωντανή μουσική, δηλαδή τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με ΚΑΔ 56301001, 56301009, 56301010, 56301011, 56301012 που παρέχουν ζωντανή μουσική και τις κλειστές αίθουσες συναυλιών με ΚΑΔ 90041009 η λειτουργία τους αναστέλλεται για 14 μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαραρδαλιάς στην έκτακτη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για:
– υπηρεσίες μπαρ, που παρέχονται από χορευτικό κέντρο.
– υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρο διασκέδασης- Καμπαρέ ή Νάιτ Κλαμπ
– υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρο διασκέδασης, Καφωδείο
– υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρο διασκέδασης, Μπουάτ
– υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρο διασκέδασης, Ντισκοτέκ

Το ίδιο μέτρο φυσικά αφορά και τις κλειστές αίθουσες συναυλιών

-Σταύρος Καλογεράκης/Alter-info.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.