Ο Γκουγκούσης το βλέπει

Θανάσης Γκουγκούσης - Ηλίας Τσίπας

Στην αντιπολίτευση, ναι, δείχνεις την κλάση σου. Αλλά δεν κάνει αντιπολίτευση το TsipasBlog για να κερδίσει πόντους. Δεν αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό ή δεξιό site. Μόνο με ότι βλέπει ενεργεί. Και βλέπει ότι η νύχτα και οι άνθρωποι της, βρίσκονται εντελώς έξω από στα νερά τους. Οπότε δεν γίνεται να λέμε ότι όλα είναι ρόδινα κι ωραία! Και είναι επόμενο. Υποχρεωνόμαστε να καταγράφουμε, να κρίνουμε όχι διαφορετικά απ’ αυτό που είναι. Η νύχτα έχει δυναμική κόμματος εξουσίας, αλλά την παίζουν με συμπεριφορά κόμματος που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή. Την αγνοούν και την έχουν εντελώς γραμμένη. Παραγκωνισμένη να κάθεται στον πάγκο.

Ρεαλιστικά και όχι πολιτικά μιλάμε. Άρα δεν κάνουμε πολιτικό παιχνίδι. Στην κυβέρνηση, κάνουμε αντιπολίτευση με βάση την συμπεριφορά της στην νύχτα. Ούτε με τον Σύριζα μας ενδιαφέρει να έχουμε νταραβέρια. Αυτά μόνο στην πολιτική. Η δική μας η ομάδα είναι μόνο η νύχτα, η οποία, ελέω Covid και κυβέρνησης, δεν έχει γήπεδο να παίξει μπάλα. Άδικα κατά τη γνώμη μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ο Κιάμος συμφωνεί με Tsipas Blog, για … Ένωση!

Το ξαναλέω άλλη μια φορά. Κρίνουμε τη ΝΔ σε σχέση με την νύχτα. Δεν την κρίνουμε με τη ”λογική” της αντιπαλότητας, με συνέπεια να περιμένουμε να μας χαρίσει ένσημα ο Σύριζα, το ένα ή το άλλο αντιπολιτευόμενο κόμμα. Το tsipasblog.gr, όταν ολόκληρη νύχτα αδυνατεί να συσπειρωθεί, δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Για να κερδίσει εντυπώσεις. Επειδή κάτι πρέπει να πει, για τούτο και το άλλο. Αναντάμ παπαντάμ παλαιοκομματσμός του κερατά. Και βγαίνουν στην αγορά κάποιοι θλιβεροί και λένε τα δικά τους. Ας λένε ότι θέλουν. Μόνο για απάθεια, αδιαφορία, συμβιβασμό δεν μπορείς να κατηγορήσεις το Τσίπας Μπλογκ. Πως να το κάνουμε.

Μέχρι και ο γνωστός επιχειρηματίας της αθηναικής νύχτας, ιδιοκτήτης του Frangelico και όχι μόνο, Θανάσης Γκουγκούσης, το βλέπει. Ότι είμαστε αχρωμάτιστοι, ασυμβίβαστοι, ανατρεπτικοί.

-Στη φώτο, από τη συνάντηση μας, τη Κυριακή το βράδυ, σε ένα από τα μαγαζιά του στο Πόρτο Ράφτη, όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.