Άρρωστοι οι νυχτόβιοι με τα νέα μέτρα

Άρρωστοι οι νυχτόβιοι με τα νέα μέτρα

Με εντολή Μητσοτάκη, λέει, θα ανακοινωθούν σήμερα τα νέα μέτρα για την Αττική. Τα διάδοχα των προηγούμενων μέτρων. Τα οποία είχαν διαδεχτεί τα προηγούμενα τους κι αυτό πάει λέγοντας τα δικά τους προηγούμενα. Και στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο ζόρικα.

Και βλέπεις τους νυχτόβιους, τους οπαδούς της νυχτερινής διασκέδασης, άρρωστους, να περιμένουν σε… αναμμένα κάρβουνα, να κάθονται πάνω από το tsipasblog.gr, όπως και τα άλλα ψηφιακά καταστήματα ενημέρωσης, ολημερίς και ολοβραδύς, για να διαβάσουν πρώτοι τα καινούργια μαντάτα. Τέλος πάντων, να δουν αν θα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των νέων περιορισμών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κανονική αρρώστια. Όπως ο άλλος, στην υποψία μόνο ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Ετσι και οι νυχτόβιοι, οι επιχειρηματίες, οι τραγουδιστές, οι μετρ, δεν έχουν κοιμηθεί από χθες, σερφάρουν όλη νύχτα, όλη μέρα, στα sites, για να δουν κάνα προσχέδιο, καμιά απόρρητη πληροφορία που διέρρευσε…

Έχεις να κάνεις με νοσηρή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης : Ο Γκουγκούσης το βλέπει- Γιατί κάνουμε αντιπολίτευση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.