Ο Γκουγκούσης το βλέπει για Tsipas Blog

Θανάσης Γκουγκούσης - Ηλίας Τσίπας

Στην αντιπολίτευση, ναι, δείχνεις την κλάση σου. Αλλά δεν κάνει αντιπολίτευση το Tsipas Blog για να κερδίσει πόντους. Δεν αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερό ή δεξιό site. Μόνο με ότι βλέπει ενεργεί. Και ιδίως σε ότι αφορά την νύχτα, βλέπει ότι εδώ και ένα χρόνο ζει πλέον με αναπηρικό καροτσάκι, περιμένει καρτερικά με το χέρι απλωμένο να σηκωθεί, αλλά μάταια. Δεν την βοηθάει κανείς. Οπότε, δεν γίνεται να λέμε ότι όλα είναι ρόδινα κι ωραία! Και είναι επόμενο. Υποχρεωνόμαστε να καταγράφουμε, να κρίνουμε όχι διαφορετικά απ’ αυτό που είναι. Η νύχτα έχει δυναμική κόμματος εξουσίας, αλλά την παίζουν με συμπεριφορά κόμματος που με το ζόρι μπαίνει στη Βουλή. Την αγνοούν και την έχουν εντελώς γραμμένη. Παραγκωνισμένη να κάθεται στον πάγκο.

Ρεαλιστικά και όχι πολιτικά μιλάμε. Άρα, δεν κάνουμε πολιτικό παιχνίδι. Στην κυβέρνηση, κάνουμε αντιπολίτευση με βάση την συμπεριφορά της. Ούτε με τον Σύριζα μας ενδιαφέρει να έχουμε νταραβέρια. Αυτά μόνο στην πολιτική. Η δική μας η ομάδα είναι μόνο το tsipasblog.gr και την φανέλα του φοράμε και θα συνεχίζουμε να φοράμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Οι τραγουδιστές νικητές της πανδημίας (Ονόματα)

Το ξαναλέω άλλη μια φορά. Κρίνουμε τη ΝΔ σε σχέση με τις πράξεις της. Δεν την κρίνουμε με τη ”λογική” της αντιπαλότητας, με συνέπεια να περιμένουμε να μας χαρίσει ένσημα ο Σύριζα, το ένα ή το άλλο αντιπολιτευόμενο κόμμα. Το tsipasblog.gr δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Για να κερδίσει εντυπώσεις. Επειδή κάτι πρέπει να πει, για τούτο και το άλλο. Αναντάμ παπαντάμ παλαιοκομματσμός του κερατά. Και βγαίνουν στην αγορά κάποιοι θλιβεροί και λένε τα δικά τους. Ας λένε ότι θέλουν. Μόνο για απάθεια, αδιαφορία, συμβιβασμό δεν μπορείς να μας κατηγορήσεις. Πως να το κάνουμε.

Μέχρι και ο γνωστός επιχειρηματίας της αθηναικής νύχτας, ιδιοκτήτης του Frangelico και όχι μόνο, Θανάσης Γκουγκούσης, το βλέπει. Ότι είμαστε αχρωμάτιστοι, ασυμβίβαστοι, ανατρεπτικοί.

-Στη φώτο, από τη τελευταία μας συνάντηση μας, όταν ακόμη τα μέτρα ήταν πιο light, σε ένα από τα μαγαζιά του στο Πόρτο Ράφτη, όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.