YanniYamas, Αυτό είναι το hot new entry της Πάρου

Μπορεί τώρα να την έχουν μάθει οι πάντες, όχι όμως και οι… ψαγμένοι. Εδώ και χρόνια την έχουν ανακαλύψει την Πάρο. Κυκλαδίτικο νησί, ιδιαίτερο, στιλάτο, με απίστευτες παραλίες, με μοναδική ντόπια κουζίνα. Ενδείκνυται για πιο…συνειδητοποιημένες διακοπές και γι’ αυτό δεν προσελκύει χαβαλέδες, τηλεοπτικούς μαϊντανούς, paparazzi, αμφιβόλου ποιότητας…Και με εξαιρετικά μαγαζιά, φοβερά και πρωτότυπα. Τέτοια που σπάνια συναντάς.

Όπως το YaniYamas. Για να σας δώσω να καταλάβετε. Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιαπωνίας βασιλεύει εδώ. Είναι αυτή η νόστιμη, η ελαφριά, η οικονομική και η επιρροή της δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα άλλα. Εξυπηρετικό κι ενημερωμένο είναι το προσωπικό του, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Επίσης γευτείτε ένα από τα speciality χαρμάνια καφέ που έχει το κατάστημα! Εξαιρετική δουλειά γίνεται στα cocktails, όπου οι γεύσεις και οι παρουσιάσεις είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τους πελάτες και είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε!

Το YianiYamas κερδίζει άνετα την προτίμηση του απαιτητικού τουρίστα, πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, μπριζόλα και κείμενο

Δείτε και βίντεο, παντόντας ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.