Είναι η στιγμή που περίμενε ο ΠΕΤΡΑΝ

Η επιτυχία είναι σοβαρό πράμα. Στόχος δεν είναι απλά να τραβήξεις το βλέμμα του θεατή, δεν φτάνει μόνο αυτό. Είναι πολύ περισσότερο. Να τον συγκινήσεις, να τον ξεσηκώσεις, να πεταχτεί από τον καναπέ, όπως θα έκανε αν θα ακουγόταν η σειρήνα πολέμου, για να μην πω τίποτα άλλο, χοντράδες. Ο σκηνοθέτης φιλοδοξεί να περάσει το μήνυμά του με τον πιο ηχηρό, δυνατό, ταραχώδες τρόπο, με την επιτυχία, η οποία βέβαια είναι πιο δύσκολο σήμερα από το παρελθόν. Σπάνια την βλέπεις, ακόμα και στους λεγόμενους ”πρώτους”.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το music video του νέου του hit «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» και άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί “επιτυχία”. Καθόλου ακόμη μια. Φωτίζει τον διακαή πόθο του, να αγγίξει το Έβερεστ της νύχτας.. Αυτό του έχει μείνει μόνο. Τώρα έφτασε αυτή η ώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και παράλληλα, κάνει πρωταθλητισμό, με την Έλενα Ζευγαρά. Kάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζονται στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη.

Πέτρος Ιακωβίδης - Λένα Ζευγαρά κερδίζουν το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης στο FANTASIA !
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.