Ξύπνησε το Σωματείο, για να σώσει τα μαγαζιά !

Ξύπνησε το Σωματείο, για να σώσει τα μαγαζιά !

Άργησε το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης, κρίμα ο τίτλος του και η ιδιότητα του, να κάνει κάτι να σταματήσει το θανατικό με τα νυχτερινά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης. Αφού χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πολλούς μήνες με την πλάτη στον τοίχο, χωρίς μεροκάματο, και η νύχτα έχει καταληφθεί από τις κατοχικές δυνάμεις του κορονοϊού και εποπτεύεται από την αδιάφορη κυβέρνηση, ξύπνησε το άγιο σωματείο και, όπως γνωστοποίησε στον πλανήτη, θα πραγματοποιήσει Lockdown στην εστίαση από 16-22 Σεπτεμβρίου. Όσους έκλεισαν, τους πεθαμένους δεν μπορεί να τους φέρει πίσω. Τους άλλους;

Η ανακοίνωση :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“To Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ “ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.” χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους στον κλάδο της Εστίασης και Διασκέδασης, τους Προέδρους και τα μέλη όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων Εστίασης και Διασκέδασης όλης της Χώρας, τους εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς, τους προμηθευτές, τους καταναλωτές-πελάτες μας, τους Προέδρους και τα μέλη των πρωτοβάθμιων Σωματείων εργαζομένων, προμηθευτών και καταναλωτών όλης της χώρας.

Προσπαθήσαμε πολύ όλο το διάστημα από το ξέσπασμα της πανδημίας και των μέτρων που επιβλήθηκαν να ξεκινήσουμε έναν παραγωγικό διάλογο με την κυβέρνηση, θέτοντας προς συζήτηση οργανωμένες προτάσεις και ένα πλήρως μελετημένο σχέδιο δράσης που θα προστάτευε τον κλάδο, προβλέποντας την καταστροφή που ερχόταν κατά πάνω μας.

Διαβάστε επίσης : Μέγα αποτυχία η -από μέτριους- διαμαρτυρία της νύχτας!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.