Μέγα αποτυχία η -από μέτριους- διαμαρτυρία της νύχτας!

Μέγα αποτυχία η -από μέτριους- διαμαρτυρία της νύχτας!

Λες και βρισκόντουσαν σε νεκροταφείο, για να θάψουν προσφιλή στενό τους συγγενή. Μεταξύ ολίγων γνωστών, φίλων και συγγενών. Σε αυστηρά κλειστό κύκλο. Αυτή την εικόνα έδινε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κυρίως της νύχτας και μετά της εστίασης, που έγινε χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα, αμέσως μετά τη λήξη του. Αφού όπως όλοι, έτσι και εγώ, είδα πως ήταν αποτυχημένη απόπειρα. Με το… ζόρι μάζεψαν 250 άτομα.

Οδυνηρό για το συλλαλητήριο, το καθόλου και γαμώ και φιρμάτο συλλαλητήριο, που ήταν μηδέν. Και γιατί τέτοια παταγώδης αποτυχία; Έλειπαν από το γήπεδο οι δυνατοί, οι μεγάλοι, οι πρωτοκλασσάτοι παίκτες, που, στην προκειμένη περίπτωση, είναι οι μπουζουκόβιοι. Τραγουδιστές, επιχειρηματίες, αλλά και μαιτρ. Που αν αυτοί κινητοποιούνταν πλήρως κατά της κυβέρνησης, είναι βέβαιο ότι θα έδειχναν για τα καλά τα κοφερά τους δόντια. Τουλάχιστον, εκατό χιλιάδες κόσμο θα είχαν από πίσω τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καριερίστες είναι, και, μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, οι πολύ νταραβεριτζήδες, έχουν και ρομαντικού τύπου σχέση με τους πολιτικούς παίκτες. Οπότε είναι καθ’ όλα θεμιτό να μην θέλουν, ακόμα, να τραβήξουν το σχοινί. Αύριο πολύ πιθανόν να το κάνουν, στα πιο χοντρά “παλούκια” με τον κορονοϊό.

Πρώτο το TsipasBlog.gr, τη ψιλιάστηκε τη δουλειά με το συλλαλητήριο του facebook, ότι ήταν προπόνηση, ούτε καν φιλικό ματς. Φάνηκε από το άρθρο, υπό το τίτλο “Το συλλαλητήριο της… υποψίας”, το οποίο ούτε προφήτης να ήταν. Επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα ενωθούν ποτέ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.