Το συλλαλητήριο της… υποψίας

Το συλλαλητήριο της... υποψίας

”Ποιος φορέας το διοργανώνει; Ποιος είναι αυτός που το αποφάσισε ; Όταν μάθω, γιατί, προς το παρών, διατελώ εν πλήρει αγνοία, θα ξέρω αν θα αποτελέσω κομμάτι του ή όχι. Πάντως, σε ότι αφορά τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και πιο συγκεκριμένα τα μπουζούκια, δεν έχουμε καμία εικόνα. Δεν έχουν καμία ενημέρωση, δεν τους δόθηκε κανένα “οκ”. Στη τελική, δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι από πίσω. Χωρίς να μας ρωτήσουν, κανείς δεν μπορεί, μέσω μιας αφίσας στα social media, να λέει ότι πάμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα και μαζικά κατά της κυβέρνησης. Είμαι ο πρώτος που θα κατέβω στους δρόμους, αλλά αφού, πρώτα, όλοι μαζί κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να το έχουμε συμφωνήσει. Μόνο έτσι θα νιώσουν τη δύναμη μας και όχι σκορποχώρι… “.

Αυτό ισχυρίστηκε, και σίγουρα έτσι θα είναι, μεγαλοεπιχειρηματίας της νύχτας στο tsipasblog.gr, αναφερόμενος σε μια αφίσα που από χθες κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, και στην οποία αναγράφεται ότι η “επιτροπή εργαζομένων των νυχτερινών κέντρων, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον αφανισμό του κλάδου, την Δευτέρα, στις 24/8, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία συντάγματος”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ- CLUB- BARS- ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ του κλάδου διασκεδασης 24/8 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Πλ. Συντάγματος στις 18:00"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.