Ξυπνάει για τα καλά, από αύριο, το ιστορικό Lido

Υπάρχουν γυρίσματα στη ζωή. Να, γιατί μια ομάδα ή και μια Ανώνυμη εταιρία, χθες ήταν έτσι, σήμερα αλλιώς κι αύριο πιθανόν να ξαναγυρίσει στο έτσι. Ανύπαρκτη, δεν υπάρχει καν στο χάρτη χθες, κι αύριο κάνει την ανατροπή, τη μεγάλη. Μαζεύει διψασμένους παίκτες, ρίχνεται στη μάχη, με στόχο μόνο το πρωτάθλημα.

Πες μου τέτοια ομάδα. Αυτή στο Κολωνάκι και την οδό Ζωοδόχου Πηγής 3, που από τις εποχές που μεσουρανούσε, έπεσε στον βαθύ ύπνο και τώρα τι κάνει; Ξύπνησε για τα καλά και είναι απολύτως λογικό, να γίνει, από τη στιγμή που πήγε στα χέρια του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια; Αυτή που είναι. Αυτή που θα δεις για πρώτη φορά αύριο, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και θα την βλέπεις στο γήπεδο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δηλαδή; Βάλτε κάτω στη σούμα και βγάλε δύο τραγουδιστές, με κάποια χιλιόμετρα, σίγουρα πολλά, στην Ιστορία της Νύχτας. Που τους λένε Γιώργο Τσαλίκη (ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες στο live performing) και Μανώλη Κονταρό (ένας από τους πιο καταξιωμένους εκπροσώπους της κρητικής σκηνής).. Οι οποίοι θα πλαισιωθούν από φρέσκο αίμα (Χρήστος Σαντικάι, Ρόνα, Ανδρέας Στεργιόπουλος, Ειρήνη Μιχαήλ, Δημήτρης Μουκατζής)… Κι έπεσες μέσα.

Lido Stage, λοιπόν.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "Γιώργος ΤΣΑΛΙΚΗΣ Μανώλης ΚΟΝΤΆΡΟΣ OPENING 12/11 ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΑΘΗΝΑ I00 S·T.A.G.E T:2103804530 -6977160160"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Διαβάστε ακόμα: Κάνει δουλίτσα ο Τσαμπούκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.