Ξέρετε την «πεθερά» του Θέμη Καλαθά;

Ο Θέμης Καλθάς με την γυναίκα του, Κατερίνα Σκούρα

Καλώς ή κακώς, ο Θέμης Καλαθάς δεν περνάει πλέον απαρατήρητος. Μιλάμε ότι κανένα μήντιο, όσο σοβαρό να το παίζει, δεν παίζει να τον αγνοήσει. Να περάσει στο ντούκου τον ομογενή επιχειρηματία από την Αυστραλία. Με τα λεφτά και την μπόλικη τρέλα του, έγινε πασίγνωστος σε χώρους, που πριν ήταν άγνωστος. Είναι γεγονός! Από τα δημοσιεύματα του tsipasblog.gr, τον έμαθαν καλά στο ποδόσφαιρο και κυρίως στη νύχτα.

TsiapasBlog είναι αυτό. Με τα άρθρα του, επηρεάζει την αισθητική του κόσμου, αλλά και δίνει ένα άλλο χρώμα στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει φιρμάτος κι όχι, ηθοποιός, τραγουδιστής, μουζικάντης, να μη μπήκε στη διαδικασία να μπει, να διαβάσει το blog αυτό. Να τον στήσεις κάτω, να σου πει τα πάντα όλα τα ντεσού για τη νύχτα κι εσύ να γράψεις βιβλίο. Πώς, λοιπόν, να μη βαρέσουν προσοχή άπαντες, όταν έγραψε πέρυσι πως χάλασε στον Αδαμαντίδη 137 χιλιάδες ευρώ. Στη νύχτα το λένε «ζημιά».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Kατερίνα Σκούρα, η γυναίκα του κυρίου Καλαθά. Κανένας δεν έγραψε για την μητέρα της κοπέλας. Αυτό, ναι. Δηλαδή;

Άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ, μοναδικά, βαθιά, δυνατά και απόλυτα την Ελλάδα, η Τίνα Τσουνάκα, η μητέρα της γυναίκας του Καλαθά. Αλλά ποτέ δεν την χόρτασε όσο ήθελε, μιας και ζει μόνιμα στην Αυστραλία και ειδικότερα το Σίδνεϊ.

Είναι πρώην ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου στην Αυστραλία. Πάντως, τα τελευταία 5 χρόνια, διατηρεί γνωστή αλυσίδα παγωτατζιδικων με την επωνυμία “Fresko Gelato and Waffle House”. Μιλάμε για γεύσεις που “μιλούν” ελληνικά!

Διαβάστε επίσης : Η πιο χοντρή ζημιά του Καλαθά

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Tina Tsounakas, φαγητό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.