Που το πάει ο Βέρτης στο φετινό ΥΤΟΝ;

Που το πάει ο Βέρτης στο φετινό ΥΤΟΝ;

Όλες οι τελευταίες κινήσεις του Βέρτη, όπως πληροφορείται το tsipasblog.gr, αποσκοπούν στο διαφορετικό. Σε κάτι που δεν υπάρχει στους υπόλοιπους νυχτερινούς ναούς. Να δείξει κάτι που δεν δείχνουν οι άλλοι, να προσφέρει κάτι που δεν προσφέρουν οι άλλοι.

Αυτή είναι η συνταγή του Βέρτη. Προκειμένου οι εμφανίσεις του να έχουν εμπορικό συμφέρον. Οικονομικό κέρδος. Είτε ασχολείται με τις μεμονωμένες και πολύ επιλεκτικές συναυλίες του, πλέον πολύ λιγότερες στην Ελλάδα και περισσότερες στο εξωτερικό, είτε ασχολείται με την παραγωγή των νέων του κομματιών, είτε ετοιμάζεται για το YTON, του οποίου δεν είναι μόνο το απόλυτο ηγετικό πρόσωπο επί πίστας, αλλά και βασικός μέτοχος του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως και να ‘χει, ο 43χρονος Νίκος Βέρτης, γεννημένος στην πόλη Χόρινχεμ της Ολλανδίας το 1976, είναι ήδη παράγων αιχμής της επιχειρηματικής ζωής της νυχτερινής Αθήνας, πέρα από τη δεδομένη καλλιτεχνική δυναμική του, που είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχει λεφτά, είναι ανήσυχος νους, έχει τάση για το μη συνηθισμένο και ψαχνόταν πως να… επεκταθεί από την στεριά στον ουρανό. Να παίξει μπάλα και σ’ άλλα γήπεδα, που θα θυμίζουν τα απίστευτα, φαντασμαγορικά show του Λας Βέγκας.

Είναι έτοιμος να το διαχειριστεί όλο αυτό, να διαχειριστεί τον εαυτό μου. Να διαχειριστεί τα προσωπικά όνειρα, που έχει οραματιστεί και να διαχειριστεί τις προσδοκίες των θαυμαστών του. Από αυτή την Παρασκευή 22/11. Ξεκινάει στο YΤΟΝ, το οποίο πάει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση σε κάθε επίπεδο. Για το σκοπό αυτό, φτιάχτηκαν 4 υπερπολυτελείς σουίτες, όπου η μία έχει ήδη νοικιαστεί. Το κόστος χρήσης του, σύμφωνα πάντα με το tsipasblog.gr, είναι χίλια ευρώ τη βραδιά και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα.

Που το πάει ο Βέρτης ; Τι άλλο έχει σειρά; Το Stage, η πίστα, η οποία αλλάζει και γίνεται περιστεφόμενη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.