Η πιο χοντρή ζημιά του Καλαθά

Η πιο χοντρή ζημιά του Καλαθά

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Τόσο απλά. Ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει. Αυτές είναι οι Μεγάλες Αλήθειες της ζωής. Να σου πω και μια ακόμα; Για πάρτη σου. Ό,τι έχει γίνει, ξαναγίνεται. Το πιο απίθανο. Έγινε; Ε, θα ξαναγίνει. Πήρες χαμπάρι. Στο ξαναβάζω στην πρίζα.

Το πιο φοβερό, το πιο απίθανο, το πιο καταστροφικό, το πιο θεϊκό, αφού συνέβη μια φορά, είναι αδύνατον να μη ξανασυμβεί. Είναι ο τεράστιος της αιωνιότητας αρχιφελλός όποιος αποκλείει την πιθανότητα της επανάληψης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες, από την στιγμή που ο Πάνος Κιάμος, πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία στην Αυστραλία! Στο Sydney. Λοιπόν, στην εμφάνιση αυτή του κορυφαίου Έλληνα διασκεδαστή, “προέκυψε” μια μεγάλη ζημιά σε γαρύφαλλα. Η μεγαλύτερη στην ιστορία της Αυστραλίας, που έχει γίνει ποτέ για Έλληνα τραγουδιστή που πέρασε από εκεί. Με τον γύρο του διαδικτύου να κάνουν οι πρώτες εικόνες, που φτάνουν από την έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο. Ταράκουλο έπαθαν όσοι τις είδαν. Λες και τους βάρεσε σεισμός.

Και ιδού..δια του λόγου του αληθές, δείτε τo μικρο χρονικού διαστήματος, αλλά άκρως κατατοπιστικό video, που εξασφαλίσαμε

«Προέκυψε» είπα.. Λάθος. Γιατί, η “ζημιά'”, έτσι αποκαλείται ο μεγάλος λογαριασμός σε κατανάλωση άνθεων, ήταν γεγονός “στημένο”. Το χοντρό παιχνίδι “στήθηκε” από τον θέμη Καλαθά. Ποιον άλλον. Aφού από τις 25 Σεπτεμβρίου, είχε γράψει το Tsipasblog.gr πως θα ήταν χορηγός του Κιάμου (Διαβάστε εδώ).

Να φρεσκάρω την μνήμη σας. Είναι Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, με καταγωγή από το Ευπάλιο Φωκίδας. Ο οποίος , που λέτε, πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, όταν είχε επισκεφθεί για αναψυχή καθαρά την Ελλάδα, είχε αφήσει ένα κάρο λεφτά στα μπουζούκια της αθηναϊκής νύχτας. Πρώτα στον Αργυρό και αμέσως μετά στον Αδαμαντίδη.

Πάντα πέρυσι, είχε ακουστεί για την Παναχαΐκή. Και, αφού ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλει», είχε πει δημοσίως πως στηρίζει τον ιδιοκτήτη του «Fever», Θανάση Παπαγεωργίου. Για να πάει η ομάδα της Πάτρας στα χέρια του.

Δεν είπαμε; Ό,τι γίνεται, ξαναγίνεται. Μην τα ξαναλέμε. Ο Καλαθάς, τόσες και τόσες φορές το έχει κάνει. Και να που το ξανάκανε.

Κλείνοντας, να δώσω την πληροφορία πως υπάρχει πιθανότητα, μετά τις 15 Νοεμβρίου, να βρίσκεται πίσω στα πάτρια εδάφη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Katerina Skouras, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Katerina Skouras και George Hara, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Katerina Skouras, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Katerina Skouras και την Tina Tsounakas, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Tina Tsounakas και Katerina Skouras, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.