“Πονάτε που κερδίζουμε”

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Παναχαΐκής , Γιώργος Σωτηρόπουλος

…αλλά τι να κάνουμε!

Ποίος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο Καλογεροπουλος, με το στόμα του Σωτηροπούλου ; Σε καμία περίπτωση πως όχι. Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος δεν είναι εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της Παναχαΐκής, αλλά μόνο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ. Και μην ξεχνάτε (αλλά πως να το ξεχάσετε) την ίδια θέση είχε και επί Δρόσου, αλλά και με την Συμμαχία (στις τελευταίες ημέρες της). Και δεν έφυγε όταν έφυγαν αυτοί. Παρέμεινε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφέρει, λοιπόν, μετά τη μεγάλη και άνετη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Σωτηρόπουλος, ότι “Κάποιοι μπορεί να “πονάτε” που κερδίζουμε, αλλά τι να κάνουμε! Η Κυριακή βάφτηκε “κοκκινόμαυρη”! Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική ηγεσία για το αποτέλεσμα και την εντυπωσιακή εμφάνιση που ικανοποίησε τον κόσμο που στήριξε για άλλη μία φορά την ομάδα! Η Παναχαϊκή ήταν, είναι και θα είναι πάντα πάνω από όλους μας”.

Η ουσία που βγαίνει από την κουβέντα του Σωτηρόπουλου είναι πως η Παναχαΐκή ήταν, είναι και θα είναι πάντα πάνω από όλους μας!

Σημαντικό επίσης. Η «παρέμβαση» που έκανε, ήταν προσωπική και δημόσια, και δεν έγινε με τρόπο προκλητικό, επιθετικό, πεζοδρομιακό, καφενειακό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.