Ξεκολλήστε από τις άσχετες… μεταγραφές

Ας το πούμε απότομα, αλλά με πολιτική.. λεπτότητα. Μια μόνο προσθήκη, ακόμα και η πιο… μεγάλη ταμπέλα, δεν χαρίζει νίκη. Ας τα ξεχάσουν τα παλιά! Μιλάμε για το σήμερα. Μετά από τοοοοόσα χρόνια στα θρανία οι μαθητές της ψήφου παραμένουν στην ίδια τάξη. Πως αλλιώς να το ψιθυρίσουμε; Δεν υπάρχει έκλεισα μία πολύ μεγάλη μεταγραφή και αυτό μου αρκεί. Ούτε επαναπαύομαι, ο δρόμος για τον Παράδεισο είναι μακρύς. Πολύ πριν ξεκινήσει η μάχη, αυτό που υπάρχει είναι ενίσχυση, μόνο ενίσχυση. Δίχως οχύρωμα δεν υπάρχουν φιλοδοξίες πραγματικές και να αλλάξει η μοίρα σου. Τι συζητάμε; 

Φίλιππος Καμπούρης. Στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, θα παίξει με συμπαίκτες τρέχα γύρευε, με τους άσχετους, τους καράσχετους; Οι υποψήφιοι θα είναι κατώτερης αξίας(!) απ’ αυτούς που δεν τους ξέρει η μάνα του; Τότε δεν θα αλλάξει κυβικά, θα γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη. Ώπα, ρε! Ώπα, ρε! Όχι, δα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είσαι στο σκοτάδι για τους υποψηφίους του ανεξάρτητου συνδυασμού του γνωστού δημοσιογράφου-παρουσιαστή, τους ξέρεις τους περισσοτέρους και πας στοίχημα για αυτούς. Ξέρεις τι ψάρια πιάνουν. Βλέπεις πως σχηματίζεται καλή ομάδα, να δούμε τις τελευταίες προσθήκες :

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MAXH γιατην ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ YΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΟΥΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Δημοσιογράφος Επικοινωνιολόγος Media Public Relations ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥ TOMEA ΑΘΗΝΩΝ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MAXH MA για ην ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ YΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΑΘΗΝΩΝ TOMEA"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MAXH την γιατην ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ YΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ TOMEA ΑΘΗΝΩΝ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.