Ξεχάστε τη νύχτα …μέχρι νεωτέρας!

Ξεχάστε τη νύχτα ...μέχρι νεωτέρας!

Γράφουν. Ό,τι θέλουν γράφουν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα συγκεκριμένο. Χωρίς να έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νύχτας. Και πως, διάολε, να αποφασιστεί η μέρα, η εβδομάδα, ο μήνας της επανέναρξης στην νυχτερινή δράση! Ο κορονοϊός δεν έχει απλά παραλύσει, εξαφανίσει την επαφή με το νυχτομάγαζα, αλλά έχει βάλει στο σκοτάδι το τι μέλλει γενέσθαι.

Κι όμως καθημερινά γράφουν το… πότε προβλέπεται (από ποιον;) π.χ Όλο και πιο κοντά μια επικείμενη συνεργασία ανάμεσα σε δύο κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές. Όχι αυτοί, άλλοι είναι, γράφει άλλος προφήτης της δημοσιογραφίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει νύχτα σήμερα κι αύριο. Αυτό είναι το σίγουρο. Ούτε πρόβα δεν επιτρέπεται να γίνεται σε κανένα κέντρο. Κι όμως γράφουν, ακόμα και για… μεταγραφές. Καλλιτέχνες που… θα αποκτήσουν επιχειρηματίες από άλλον πλανήτη, εκείνον με ανοησία στον κορονοϊό.

Είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας. Άντε και ξεπερνιέται το ιατρικό κομμάτι. Με τι ηθικό- δηλαδή χωρίς φόβο – επαγγελματίας τραγουδιστής, οικογενειάρχης και νοήμων άνθρωπος, από τη μια στιγμή στην άλλη, θα ξαναβρεθεί στα καμαρίνια με συναδέλφους. Λες και δεν τρέχει κάστανο. Λες και ήταν μια πλάκα, ένα λάθος ο παγκόσμιος εφιάλτης για τον κορονοϊό.

Αυτοί που φτιάχνουν ρεπορτάζ από το μυαλό τους είναι έξω από τον κόσμο της πραγματικότητας. Τραγουδιστές θα ξαναδούμε σε πίστα μόνο αν κυκλοφορήσει το εμβόλιο. Μιλάμε για την… εποχή που το εμβόλιο θα πωλείται στα φαρμακεία. Το κάποιο φάρμακο που δίνεται πειραματικά δεν ξαναφέρνει τη νύχτα. Την ξεχνάμε “μέχρι νεωτέρας”.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βουτυράκος είπε την αλήθεια για την… καραντίνα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.