Ακόμη να καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα

Ακόμη να καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα

Στην Alter ego μπήκε σήμερα αργά το απόγευμα

Οι επιχειρηματίες – εκδότες της νέας εποχής εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το σωσίβιο της κυβέρνησης για εταιρείες σε… ανάγκη και σήμερα δεν κατέβαλαν το δώρο του Πάσχα σε δημοσιογράφους και τεχνικούς στα μίντια ιδιοκτησίας τους, παραπέμποντας την καταβολή του στις καλοκαιρινές καλένδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μαρινάκης (Νέα, Βήμα, Mega) κατέβαλε το δώρο αργά σήμερα το απόγευμα… Σαββίδης (Εθνος, Οpen) και Αλαφούζος (Kαθημερινή, Σκάι) όμως που κονταροχτυπιούνται για τα ποδοσφαιρικά σκήπτρα αλλά απέναντι στους εργαζόμενους είναι μαζί και μάλιστα… μπετόν, σφυρίζουν αδιάφορα.

Την ίδια στιγμή, από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους διαφημίζουν τις δωρεές που κάνουν στην εκκλησία (αλίμονο), στα νοσοκομεία, στα σώματα Ασφαλείας κλπ. Και μια χαρά κάνουν και μπράβο τους. Οι εργαζόμενοι όμως στις επιχειρήσεις τους δεν είναι πλούσιοι. Ούτε επαίτες. Δεν θα έπρεπε πρώτα να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι τους και μετά να κάνουν και το… κομμάτι τους, ως (δήθεν) ευαισθητοποιημένοι για την κοινωνία;

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.