WESTENERGY ABEEΠ : Η πατρινή πετρελαϊκή που επεκτείνεται προσεκτικά και αθόρυβα κόντρα στην κρίση

WESTENERGY ABEEΠ : Η πατρινή πετρελαϊκή που επεκτείνεται προσεκτικά και αθόρυβα κόντρα στην κρίση

Ένα χρόνο μετά την μετονομασία των πρατήριων υγρών καυσίμων της σε ΕΚΟ, που υπάγεται στο Ομίλο ΕΛΠΕ, η πατρινή πετρελαϊκή εταιρεία WESTENERGY, συμφερόντων του Σπύρου Δήμου, παρά το ρευστό οικονομικό περιβάλλον, πέτυχε αύξηση του στόλου της, και, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της (και πέραν του νομού).

Σύμφωνα με πετρελαϊκές πηγές, που φέρνει στο φως το “tsipas blog”, η εταιρεία, που αριθμεί πλέον 6 καταστήματα και απασχολεί έως και 65 άτομα προσωπικό εντός της οικονομικής κρίσης, πριν λίγες μέρες έθεσε σε λειτουργία ένα νέο πρατήριο (με σήμα ΒP) στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο είναι οι σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας Δήμου (Westenergy) και Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ- ΕΚΟ-ΒP). Έτσι, λοιπόν, αν κάνουν πράξη τις σκέψεις τους, θα αυξηθεί η παρουσία των πρατηρίων ΕΚΟ-ΒP μέσω του κ. Σπύρου Δήμου, με επόμενο στάδιο την διείσδυση στην αγορά τηςΑττικής και της Ηλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το deal.

Σύμφωνα με πηγές με γνώση των προθέσεων της διοίκησης της WESTENERGY που επικαλείται το “tsipas-blog”, η προσεκτική επέκταση της εταιρείας αντανακλά μία πολιτική “φρόνιμης και σταδιακής επέκτασης του αποτυπώματος της στην αγορά, συνεχίζοντας  τη σταθερή και προσεκτική επέκταση του στόλου της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.