Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Δεν το κουνάει ο Δρόσος! – Γιατί στο #TsipasBlog διαβάζετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ… από το μέλλον!

Παρατήρησα, χωρίς καμία έκπληξη, το λέω είναι σκληρό, αλλά το περίμενα, που αργά χθες το βράδυ, στον απόηχο της βαριάς ήττας της Παναχαΐκής από τον Κισσαμικό, όλοι καυχιόντουσαν ότι είχαν ρεπορτάζ αποκαλυπτικό. “Ο Δρόσος τα βροντάει και φεύγει”.

Σίγουρα θα το διάβασε ο κόσμος σε αρκετά ΜΜΕ, ως φήμη, γιατί δεν υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση του ιδίου η της ομάδας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, όχι και στο συγκεκριμένο blog. Σε αντίθεση με όλους αυτούς, από την απίθανη φυλή των “σχολιαστών, ήμουν ο μόνος που είπα πως “Και να τον διώξουν, ο Δρόσος δεν φεύγει”. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Κι έτσι, πριν λίγο μίλησε ο ίδιος, όχι μέσω διαρροών σε φιλικά του ΜΜΕ, δικαιώνοντας απόλυτα το “Tsipas-Hlias Blog” για τις αποκλειστικές πληροφορίες του!
Στις δηλώσεις του, ο βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ, τόνισε πως, δεν φεύγει, αλλά συνεχίζει κανονικά την δουλειά που ξεκίνησε πριν δύο μηνών στην Παναχαΐκή. «Όποιος πιστεύει ότι με στεναχώρησαν οι “αποδοκιμασίες” των 50-60 γνωστών-άγνωστων κουκουλοφόρων δεν με ξέρει καλά. Εγώ είμαι στην Παναχαΐκή για τους χιλιάδες φιλάθλους της, που χθες ήταν όλοι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι, όπως εγώ, από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και όχι για τους 50 μπαχαλάκηδες, που πανηγύρισαν τα γκολ της αντίπαλης ομάδας και περίμεναν δύο μήνες τώρα, μια ήττα για να χαρούν. Για εμένα είναι σαν να μην υπάρχουν και όλοι πλέον, έχουν καταλάβει το ρόλο τους» συμπλήρωσε ο κ. Δρόσος. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.