Και να τον διώχνουν δεν φεύγει

Ρε, πλάκα μας κάνουν οι «διαδοσίες» ότι φεύγει από την Παναχαΐκή ο Δημήτρης Δρόσος;

Σίγουρα οι οργανωμένοι τον έβρισαν χυδαία χθες, όχι κάπου πολύ μακριά από την Πάτρα. Στο εντός έδρας ματσάκι 1-3 της Παναχαΐκής με τον Κισσαμικό. Το να σου πουν για την μάνα του … δεν καταπίνεται εύκολα. Από τα πυρά τους δεν ξέφυγαν ούτε και μέλη της διοίκησης, που άκουσαν τα… εξ αμάξης. Συνθήματα που όλα έχουν ένα προσωπικό στόχο, τον Δρόσο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σίγουρα η Παναχαΐκή τον βάζει μέσα τον Δρόσο. Και τι έγινε; Μήπως μπλέχτηκε και με το ποδόσφαιρο και δεν ήξερε τι ακριβώς θα συναντήσει. Σε καμία περίπτωση. Ο ίδιος δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ήρθε από το Άγιον Όρος. Από μοναστήρι στα Μετέωρα. Όχι υποτίθεται, αλλά σίγουρα γνωρίζει πως είναι ο συγκεκριμένος χώρος του ποδοσφαίρου.

Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη άνοδο η Παναχαΐκή. Και δεν θα πιάνουν τόπο τα λεφτουδάκια του Δρόσου, όσα βάζει στην ομάδα. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτά και ακόμα χειρότερα δεν θα τον απομακρύνουν από την ομάδα. Θα συνεχίσει κανονικά να παραμένει αφεντικό, είτε είναι Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, είτε δεν συμμετέχει καν στο ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας.

Ο Δρόσος δεν έγινε σήμερα παράγοντας. Με στοιχηματικές εταιρίες, ομάδες μπάσκετ, μπίζνες διάφορες. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παναχαΐκή, στην πραγματικότητα, θα αποδεχτεί ότι νικήθηκε. Ότι είναι ανίκανος να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Ότι δεν κάνει για την συγκεκριμένη μπίζνα. Γιατί, μπίζνα κανονική είναι το ποδόσφαιρο. Επιχείρηση είναι η Παναχαΐκή. Ανώνυμη εταιρεία. Με έξοδα και έσοδα. Άσε τι λένε οι ξεπερασμένοι. Οι ρομαντικοί της πλάκας ιστορία, οι δήθεν «ψαγμένοι» συνωμοσιολόγοι, που μιλάνε για εμπορευματοποίηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι άλλα τέτοια κουφά. Εγώ λέω ότι μπίζνες σημαίνει υγεία. Και όσο πιο οργανωμένα παράγεται το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή.

Με μια άλλη κουβέντα, ο Δημήτρης Δρόσος έχει ζήσει και δει, πολύ χειρότερα, όταν είχε τα ηνία της μπασκετικής ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, για να κουνήσει μαντήλι τώρα, από την Παναχαΐκή σαν κυνηγημένος. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.