Welcome MYKONOS

Δεν βλέπω τηλεόραση, είμαι fan του διαδικτυακού κόσμου. Εκεί παίζω την μπάλα μου. Από κει τρέφομαι. Και τρέφομαι σωστά, με τροφές που την ύπαρξη τους, δεν την βρίσκεις αλλού. Ίσως την κρύβουν, γιατί δεν θέλουν να δείξουν πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Όταν λοιπόν είδα κάποιο βίντεο, για τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει την κατά τα άλλα, κοσμική, ωραία και όλα πάνε καλά Μύκονο. Δικαιολογημένα η πρώτη λέξη που αυθόρμητα μου ήρθε στο μυαλό, ήταν : Αυτή είναι κατάντια. Και πρέπει να γίνει μεγάλος θόρυβος γι’ αυτήν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήθελα να ήξερα, αν νιώθει υπερήφανος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς. Πρέπει να δει τι συμβαίνει, γιατί δεν είναι εικόνα αυτή, δεν τον τιμά, δεν τιμά κανέναν.

Και το τελευταίο. Ο Φλώριος Ασημομύτης, αυτός ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του νησιού, πολύ καλά κάνει και αναδεικνύει τα πλούσια, τα κακώς κείμενα. Δείχνει και το δείχνει με πράξεις, ότι τον τόπο του, τον αγαπάει και τον πονά να τον βλέπει έτσι.

Αυτό είναι το βίντεο, με τα σκουπίδια που ανέβασε στο facebook και που προκάλεσε αντιδράσεις, τα δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.