Το απόλυτο ξεφτιλίκι! Αυτό το ξεφτιλίκι δεν αντέχεται – Η Πάτρα του 2022, του «παικταρά» Πελετίδη

Έλα, ρε! Το Τσίπας Μπλοκ πολύ κυκλοφορεί και δεν τσιμπάει. Ουδείς είναι σε θέση να κρυφτεί. Από την νύχτα και την ημέρα. Θα βγει πάλι δήμαρχος της Πάτρας, ο Πελετίδης, λέει, οπαδός του, της παλιοσειράς. Αυτούς που ξέρουμε από τον καιρό του Νώε. Και ξεδιπλώνει το σκεπτικό του. «Είναι ο καλύτερος που έχει περάσει ποτέ. Και κυρίως στο κομμάτι, που αφορά την καθημερινότητα. Σε αυτήν δεν έχει αντίπαλο! Ούτε και θα έχει. Είναι ο πρώτος παικταράς».

Είναι έτσι όμως; Ούτε θα βγει πάλι δήμαρχος, ούτε είναι ο καλύτερος που έχει περάσει ποτέ. Η οποία Πάτρα, δεν άλλαξε κλάση. Παραμένει σταθερά στον κυβικά της, που είναι η κατάντια και η καθίζηση, και πριν από αυτόν, και με αυτόν. Στα δικά του χρόνια. Τα οκτώ. Να ξέρουμε τι λέμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να μου πει ένας, ποιος παικταράς Δήμαρχος, θα άφηνε την πόλη του, σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτό το χάλι. Αυτό να δείτε μόνο, και σταματήσετέ από κάτω έως πάνω, να τον λιβανίζετε…Το απόλυτο ξεφτιλίκι, κατά τις βραδινές ώρες, στο κέντρο της Πάτρας, πιο κέντρο δεν έχει: Γεμάτος ο κάδος, υπάρχουν σακούλες και απ’εξω. Και άντρας να κάνει την ανάγκη του, και αφού την έκανε, να σκουπίζεται…Σαν όντως να μην συμβαίνει τίποτα.

Η εικόνα της ντροπής, από το Tsipas Blog. Δείτε ΕΔΩ

Τι είναι αυτά, ρε; Έστω ότι τουρίστες έχουν έρθει – αλλά ούτε για αυτό είμαστε ικανοί- έκαναν την βόλτα τους, και έβλεπαν live το σκηνικό, το πάνω, που λέξη δεν υπάρχει να την χαρακτηρίσει. Θα μας έκαναν δυσφήμιση, από δω μέχρι την Κίνα. Δεν αντέχεται τέτοια κατάντια. Ποιο σοβαρό μυαλό θα το έβλεπε και θα έλεγε “Θα ξανά-ψηφίσω τον Πελετίδη”. Αυτές οι εικόνες ορίζουν το μπόι του πολιτικού Πελετίδη και όχι τα πρωτοσέλιδα, των φιλικών του ΜΜΕ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.