Στο Sasa πήγες μια, πήγες δύο και θα ξανά πας

Βραδιά πένθους η χθεσινή. Πιο σωστά, η χειρότερη βραδιά νυχτερινού πένθους. Σα να πηγαίνεις σε κηδεία. Σε μνημόσυνο νεκρού. Στην Αθήνα και την Παραλιακή. Ήταν φυσιολογικό. Ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ήταν και η αφγκαγία που φαίνεται ξεκάθαρα, δε μπορεί να κρυφτεί πια. Έτσι το βλέπει το Tsipas Blog.

Το νυχτερινό κέντρο του Γιώργου Πάτση, στον όροφο πάνω από το Ιστορικό Ποσειδώνιο, που στην χειρότερη από κάθε αποψε φάση, προτίμησε αντί να πεθάνει, να εξελιχθεί, να τα αλλάξει όλα. Προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του τσάμπιονς ληγκ. Έτσι, ονομάστηκε Sasa Live Stage, έβαλε Δήμο Αναστασιάδη, ενισχύθηκε με μεταγραφές σημαντικές και σε άλλα σημαντικά πόστα. Και στην δεύτερη του Παρασκευή, χθες δηλαδή, ήταν σε μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί αυτό, ποιος το λέει αυτό; Που οφείλεται αυτό; Το λέει ο οπαδός, ο ποιοτικός, όχι ο σεσημασμένος, που δεν γίνεται να κάνει λάθος, που σήμερα είναι πιο απαιτητικός από κάθε άλλη φορά. Τι λέει ; Το επισκέφθηκα την πρώτη φορά, να το γνωρίσω, και επειδή μου άρεσε, το είδα πάλι, και θα το ξαναδώ πάλι. Ξανά και ξανά.

Ας δει κανείς μόνο αυτή τη πάνω φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης : Το Sasa καμία σχέση με πριν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.