“Xτύπημα” σε ξενοδόχο της Μυκόνου! Ποια μαφιόζικη επίθεση μέρα μεσημέρι ; Η πραγματική μαφία γελάει – Το κέρατο και τα περσινά αντίποινα

Ρεπορτάζ αποκαλυπτικό. Σίγουρα θα το διάβασε ο κόσμος σχεδόν παντού! Έτσι και εγώ. Τα σχετικά με την επίθεση στην Μύκονο, σε γνωστό ξενοδόχο του νησιού. Για προειδοποιητικό χτύπημα από την μαφία, τον χτυπήσαν με λοστό, μας είπαν. Δεν λέω ότι δεν είναι αληθινά όσα γράφουν, αλλά όχι όλα. Μόνο τα μισά των μισών απ’ αυτά που γράφονται, τα άλλα μισά είναι να απορείς. Ποιο, ρε, χτύπημα της μαφίας μέρα μεσημέρι ; Ήλθε πολύ βαριά στην σκέψη μου. Φαντάσου στον πραγματικό υπόκοσμο, πέθαναν από το γέλιο όταν το άκουσαν. Σίγουρα!

Τι στα αλήθεια να συμβαίνει. Επιστροφή στην αλήθεια. Αν ρωτήσεις τους κατάλληλους, αυτοί ξέρουν, και με ακρίβεια. Είπαν στο Tsipas Blog. Είναι πολλές οι φορές που ο ξενοδόχος έχει πλακωθεί με την γυναικά του. Ο λόγος. Η εξωσυζυγική της σχέση με Αλβανό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να το πούμε και αυτό. Ο ξενοδόχος και ο αδερφός του, τον Αλβανό, τον έχουν απειλήσει πολλές φορές. Και πέρυσι ήταν που έσπασαν το αυτοκίνητο του. Αν ρωτήσεις εμένα τι θα έκανα στη θέση τους, το ίδιο θα έκανα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.