«Βουτιά» του Κόκκαλη στην παραλία με το Athens Beach Club! Με συνέταιρο τον Κωνσταντακόπουλου της ΤΕΜΕΣ και την Olayan των Σαουδαραβών θα μετατρέψουν την πλαζ Βούλας σε Μύκονο. Τα σχέδια για να πάρουν μαγαζιά «φιλέτα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ομολογουμένως ο Σωκράτης Κόκκκαλης κινήθηκε κάτω από τα ραντάρ της πιάτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι συμμέτοχος  στην επένδυση της ΤΕΜΕΣ στην ανάπλαση της ακτής Βούλας. Για όσους γνωρίζουν αυτό θα είναι η αρχή για το τρίδυμο των επιχειρηματιών αφού έχουν βάλει στο μάτι και δυνατά παραλιακά μαγαζιά φιλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θυγατρική της Intracom Ventures Litti, με έδρα στην Κύπρο, θα αποκτήσει ποσοστό περί του 33% στην Athens Beach Club, στην οποία μέχρι σήμερα μοναδικοί μέτοχοι είναι οι οικογένειες Κωνσταντακόπουλου και Olayan. Θυμίζουμε ότι οι Σαουδάραβες Olayan ελέγχουν το 25% της ΤΕΜΕΣ.

Η Athens Beach Club είναι η εταιρεία στην οποία έχει κατακυρωθεί η έκταση της επί 25 και πλέον χρόνια εγκαταλελειμμένης κατασκήνωσης του ΕΟΤ στην πλαζ Βούλας, η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 1,8 εκατ. ευρώ.

Η επένδυση γνωστοποιήθηκε χθες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση έως τις αρχές του 2024, ώστε να προχωρήσει το deal Κόκκαλη – Κωνσταντακόπουλου, με φόντο το παραλιακό μέτωπο.

Επί του παρόντος, ΤΕΜΕΣ και Intracom Ventures επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες του σχεδίου αξιοποίησης της έκτασης στα νότια προάστια, όπως και το ύψος της επένδυσης, που θα ξεπεράσει σίγουρα τα 10 εκατομμύρια, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών για την ανάπλαση της Ακτής Α’ Βούλας, τις οποίες μάλιστα έχει αναλάβει η Intrakat.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.