«Βόμβες» Γεωργουτζου για Παπαγεωργίου, Δρόσο, οργανωμένους (Ηχητικό)

«Βόμβες» Γεωργούντζου για Παπαγεωργίου, Δρόσο, οργανωμένους (Ηχητικό)

Λόγια πολλά. Και χοντρά, και βαριά. Δεν θα κρίνω εγώ αν είναι μακριά από την ουσία η όχι. Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω, αλλά να παραθέτω αυτολεξεί τις πληροφορίες.

Την ώρα που, όπως διαβάζω στον sportfmpatras.gr, ο Δημήτρης Δρόσος ζήτησε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 250 χιλιάδων ευρώ, για να μπορέσει να μετοχοποιήσει τα χρήματα του, ο “Καλαματάρχης” Σωτήρης Γεωργουτζος ξέσπασε. Ένα σωρό πράγματα είπε στην εκπομπή του Χρήστου Βεργανελάκη στο SPORT24 RADIO Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος.

Πρώτη βόμβα : “Ο Δρόσος, πριν μπει στην Παναχαΐκή, είχε προτείνει στον Παπαγεωργίου να τη κάνουν μαζί τη δουλειά. Αρνήθηκε, όμως, ο δεύτερος, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Γεωργούτζου, του είπε “εγώ θέλω να κάνω τις δουλειές μου μόνος μου”.

Βόμβα δεύτερη : “O Παπαγεωργίου μιλάει με μερίδα οργανωμένων οπαδών της Παναχαΐκής. Προσπαθεί να είναι καλός «συνομιλητής». Να πιάσει το σφυγμό τους”.

Λέει και το άλλο, βόμβα τρίτη : “Αν η Παναχαΐκή περιέλθει στα χέρια του Παπαγεωργίου, δεν θα ακούγονται πια ψίθυροι, ούτε γιατί χάσαμε εκεί, χάσαμε εδώ, ούτε θα μπορέσουν να την …στήσουν”.

Βόμβα τέταρτη : “O Παπαγεωργίου θα την πάρει το καλοκαίρι την ομάδα, γιατί έχει μεγάλη κάψα. Είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες κινήσεις. Έχει λεφτά, ξέρει και μπάλα”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα ΕΔΩ

– Μη με μπερδεύεις με αυτά που λέει ο Γεωργούτσος …, μαζί θα μιλάμε μόνο για νύχτα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.