Χρυσανθακόπουλος, Αλξεξόπουλος, Μαρλαφέκας, Φούρας, το μπέρδεμα

Χρυσανθακόπουλος, Αλξεξόπουλος, Μαρλαφέκας, Φούρας, το μπέρδεμα

Ραδιοφωνική συνέντευξη ποταμός από τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο στον ΣΚΑΙ Πάτρας, στην εκπομπή “Πολιτική Γυμναστική” με τον Νίκο Ξανάλατο. Τον αποκαλούμενο και ως Γιώργο Τράγκα της δημοσιογραφίας στην Πάτρα. Το θέμα της ημέρας την Παρασκευή 19/4 .

Πολλά είπε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ και νυν υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας για την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Γι’ αυτούς που παρακολουθούν από κοντά όλα τα δρώμενα που συμβαίνουν στην πόλη των Πατρών, πολιτικά και μη, εδώ και κάποια χρόνια, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι άφησε να εννοηθεί, μάλλον δεν το άφησε να εννοηθεί, το είπε ευθέως ότι πίσω από τον Αλεξόπουλο βρίσκονται ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο Ανδρέας Φούρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο Χρυσανθακόπουλος , ο οποίος δείχνει να μην έχει πρόβλημα να τα λέει όλα, σχολίασε την ανάμειξή τους ως “καταστροφική για την πόλη”.

Κατόπιν των παραπάνω ισχυρισμών, οι συντελεστικές της εκπομπής, για να ακούσουν και την άλλη άποψη, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο στα λεγόμενα του κύριου Χρυσανθακόπουλου, ενώ ο Ανδρέας Φούρας αναζητήθηκε, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.