Αυτό το γκάλοπ θα «πουλήσει» για Χρυσανθακόπουλο

Αυτό το γκάλοπ θα «πουλήσει» για Χρυσανθακόπουλο

Δεύτερος, λέει, είναι ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και πάει «σφαίρα» για πρώτος, στην κούρσα της διεκδίκησης του Δήμου Πάτρας. Μόνο 3 μονάδες υπολείπεται του νυν δημάρχου, Κώστα Πελετίδη. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που, λέει, έχει στα χέρια του. Επίσης, λέει ότι οι στοιχηματικές εταιρείες, που δεν με συμπεριλαμβάνουν στα δελτία τους, το κάνουν επειδή θα κερδίσει τις εκλογές και ψάχνουν κορόιδα να τα κλέψουν.

Αναλυτικά, όλα όσα γράφει σε σχετικό ποστ στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Έχω στα χέρια μου Δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία έχω 17% ο Πελετίδης είναι στο 20% ακολουθεί ο Αλεξόπουλος στο 12% στο 11 % ο Παπαδημάτος στο 7% ο Νικολόπουλος στο 6% ο Ρώρος και επίσης 6% ο Τζανάκος 4% ο Ψωμάς 2% ο Πατούχας 1% Ανταρσία και 1% Κοινοτικόν και 13% θυμωμένοι με τα κόμματα και το κατεστημένο όντας αναποφάσιστοι ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ GALLOP Όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες που δεν με συμπεριλαμβάνουν στα δελτία τους, το κάνουν ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ψάχνουν κορόϊδα να τα κλέψουν!”

Πουλάει το γκάλοπ. Όπως ένα σήριαλ, ένα talk-show. Κάνει την παραγγελιά στο αξιόπιστο γραφείο κοινωνικής ερευνών το κανάλι, η εφημερίδα και πλασάρει το «προϊόν». Την «είδηση». Ότι o χ-ψ υποψήφιος αύξησε, μείωσε τη διαφορά της από τον δείνα υποψήφιο.

Διαβάστε επίσης : Χρυσανθακόπουλος, Αλξεξόπουλος, Μαρλαφέκας, Φούρας, το μπέρδεμα

Είμαστε στον αιώνα των δημοσκοπήσεων, των σφυγμομετρήσεων. Μας παίρνουν την πίεση. Κι αν χρειαστεί κάποιες σταγόνες αίμα, κάποια δράμια κάτουρο, για να μας εξετάσουν. Που βρισκόμαστε από πλευρά υγείας.

Ναι , ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας,… να ζητήσει να γίνει γκάλοπ για πάρτη του. Να ερωτηθούν οι πολίτες αυτής της πόλης. Ποια είναι η γνώμη τους για το γεγονός ότι ενώ κατά το παρελθόν έχει σφιχταγκαλιαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καραταζέφερη, αυτός επιμένει να ισχυρίζεται σήμερα ότι παραμείνει μακριά από εξυπηρέτηση κομματικών και ιδεολογικών συμφερόντων. Συμφωνούν, διαφωνούν; Τον πιστεύουν ή όχι ότι είναι δεύτερος στις δημοσκοπήσεις και ότι διεκδικεί την πρώτη θέση; Του εύχονται να γίνει ο πρώτος πολίτης των Πατρών, να πάει στο αγύριστο. Τι;

Διαβάστε επίσης : Στις εκλογές κατεβαίνει και η… ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ένα τέτοιο γκάλοπ παρουσιάζει ενδιαφέρον. Θα «πουλήσει». Να το πάρουν οι δημοσιογράφοι, αυτοί που κάνουν πολιτικές εκπομπές και να το αναλύσουν. Θα κερδίσουν τηλεθέαση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.