Αργυρός, τραγουδιστής για Fantasia και ….στοίχημα

Αργυρός, τραγουδιστής για Fantasia και ....στοίχημα

Εν αρχή είναι το τραγούδι. Πρώτα αυτό και μετά οι τραγουδιστές και τα νυχτερινά κέντρα-επιχειρηματίες. Η παράσταση on the stage δεν σκηνοθετείται, η εξέλιξη της δεν ελέγχεται, και το αποτέλεσμα είναι ανεξάρτητο της αξίας και της δικαιοσύνης, με βάση την απόδοση των αντιπάλων. Να, γιατί στο παιχνίδι υπεράνω είναι η τραγούδι, απρόβλεπτη και πόρνη, και μετά όλα τα άλλα.

Δεύτερη sold out εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Αργυρός -του Μπερτάκη- στη Γερμανία, αυτή τη φορά Dusseldorf, μετά τη Στουτγκάρδη. Χωρίς να είναι παθητικός στη πίστα, βέβαια, κατάφερε να μαζέψει 2.500 άτομα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δικαιώθηκαν και… κονόμησαν όσοι πόνταραν πάλι στον Αργυρό. Έχασαν λεφτά στο στοίχημα μόνο όσοι περίμεναν χαμηλότερη προέλευση κόσμου. Στη νύχτα, όπως και στο ποδόσφαιρο, δεν ισχύουν οι συγκρίσεις τύπου ότι αφού είχε σαρώσει επί Γερμανικού εδάφους πριν 10 μέρες, θα μετρήσει λογαριασμό και τώρα.

Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Dusseldorf, ήταν η αποθέωση του Αργυρού. Το είπε άνθρωπος της δουλειάς, Ευρωπαίος. Ότι ανέβασε και έδωσε το δικό του χρώμα στη νύχτα ο Αργυρός, τραγουδιστής που δεν υπολογιζόταν καν ούτε για αουτσάιντερ πριν κάποια χρόνια.

Υπάρχει η θεωρία σύμφωνα με την οποία δεν πάνε μαζί νύχτα και τζόγος. Τι να παίξεις στο came back του Argy στην αθηναϊκή νύχτα; Να σου πω μια στοιχηματική(;) πρόβλεψη. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως. Τίποτα δεν αποκλείεται. Γιατί να… μην πάει καλά στο νυχτερινό στέκι των Νοτίων Προαστίων, το νέο Fantasia, που, όπως έγραψε το tsipas blog (ΕΔΩ), σε ανεβάζει σαν πελάτη, και το οποίο επιστρέφει στα μέσα Μαΐου; Φαβορί ο Argy να πρωταγωνιστήσει -και- το φετινό καλοκαίρι στην Παραλιακή.

Σίγουρα, στη νύχτα μόνο… μετά το ανάποδο αποτέλεσμα, την έκπληξη, επιβεβαιώνεται ο άγραφος νόμος. Όμως, πλέον η άξια για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή είναι το χειροκρότημα των μουσικόφιλων.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.