«Βόμβα» Σπηλιόπουλου- Έτσι απαντάει στο δημοσίευμα του «Κόσμου»- Τρέμουν οι αντίπαλοι με αυτό το όνομα

«Βόμβα» Σπηλιόπουλου- Έτσι απαντάει στο δημοσίευμα του «Κόσμου»- Τρέμουν οι αντίπαλοι με αυτό το όνομα

Κι ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν πως το τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόσμος», το οποίο παρουσιάζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Σπηλιόπουλο, να παίζει στα χρώματα της …τρικολόρε –ΕΔΩ– θα προκαλούσε την έντονη αντίδραση του, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη…

Στην πραγματικότητα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Tsipas Blog, στο τέλος υπερίσχυσε η αυστηρή φωνή της αυτοκριτικής εντός της παράταξης του. Αντί, λοιπόν, ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, να σπεύσει να βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση, που να διαψεύδει κατηγορηματικά ότι «ενώ επιτίθεται με δριμύτητα κατά του Απόστολου Κατσιφάρα, που υποστηρίζεται ως γνωστόν τόσο από το ΚΙΝΑΛ, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του ευρέως γνωστά πρόσωπα, προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία, με αξιοσημείωτη μάλιστα θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά κα πρόσωπα που έχουν κατά καιρούς στηρίξει ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ», εν τέλει προτίμησε να το αφήσει να περάσει στο ..ντούκου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτό διότι μάλλον γνωρίζει πως το δημοσίευμα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι, άλλωστε, πλέον λίγο-πολύ γνωστό πως «παίζει μπάλα» σε όλα τα γήπεδα. Όχι, μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά επιπλέον της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Το σίγουρο είναι πως στο ψηφοδέλτιο του υπάρχουν και πρόσωπα που εκφράζουν τον στενό πυρήνα της γαλάζιας παράταξης, αλλά και του κυβερνώντος κόμματος, με ότι σημαίνει αυτό.

Την ίδια ώρα, πληροφορούμαι πως o κος Σπηλιόπουλος ετοιμάζει ακόμη μια ..βόμβα. Πιο συγκεκριμένα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην δήμαρχο Αγρινίου και νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Θυμιο Σώκο, να πορευτούν μαζί σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκλογές που θα κρίνουν το ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Επομένως, μένει μόνο η ανακοίνωση. 

Τέλος, να θυμίσουμε πως νωρίτερα είχε προηγηθεί η υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Βέρρα και του Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Θυμιος ΣΩΚΟΣ
Θύμιος Σώκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.