Το νέο Φαντασία σε «ανεβάζει» σαν πελάτη

Το νέο Φαντασία σε «ανεβάζει» σαν νυχτερινό θαμώνα

Δέος και Θαυμασμός. Και θαμώνας του να μην είσαι, είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσεις και αποδεκτείς το νέο Fantasia, όπως προβλέπεται να ανακατασκευαστεί.

Σήμερα το μεσημέρι η μεγάλη ημέρα. Μια από τις πολλές μεγάλες και ξεχωριστές ημέρες που θα ζήσουν οι εργαζόμενοι του στη νέα εποχή. Παρόντες, βέβαια, στην «αυτοψία» που έγινε στο νυχτερινό στέκι των Νοτίων Προαστίων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο αδερφός του Παύλος, αλλά και κάποιοι άλλοι στενοί συνεργάτες τους. Ακόμα κι αυτούς, τους τσίμπησε ένα ξάφνιασμα και μια κατάπληξη. Αφού έχουν δει ήδη την μακέτα, όπως θα είναι αυτό με την ολοκλήρωσή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Επιβεβαίωση tsipas blog: Ο Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, με μια υπερπαραγωγή !

Μπροστά στα μάτια τους έβλεπες ένα θαύμα. Ένα θαυμάσιο έργο τέχνης. Ένα αριστούργημα. Ένα μεγαλούργημα. Ένα νυχτερινό κέντρο που δεν υπάρχει δεύτερο στον Αθήνα κι αυτό θα είναι στην Παραλιακή. Δικαιολογημένα, λοιπόν, να είναι πέρα για πέρα αισιόδοξοι για το επαγγελματικό τους μέλλον. Το κοντινό μέλλον. Θα εργαστούν στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Της Ελλάδας όλης το καλύτερο νυχτερινό κέντρο. Λίγο είναι αυτό;

Και σαν θαμώνας νυχτερινών κέντρων, είτε του Fantasia, είτε όχι, αισθάνεσαι ότι σε ανεβάζει κι εσένα. Όπως ακριβώς το νιώθεις δικό σου αν π.χ. κατασκευαστεί ένα υψηλής αισθητικής νοσοκομείο, ένα σχολείο, ένα μουσείο που εντάσσεται χωρίς να ενοχλεί, απεναντίας αναβαθμίζει την αστική περιοχή στην οποία «φυτρώνει».

Ποιος θα σηκώσει το νέο …γήπεδο της ανώνυμης εταιρείας του Fantasia. Εκεί που θα παίζει …μπάλα ο καλλιτεχνικός, ο επαγγελματικός Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου? Ασφαλώς όχι το κράτος. Ούτε ο Δήμος Αθηναίων.

Ο Μπερτάκης, ποιος άλλος, με το “χοντρό πορτοφόλι”. Το λέει και το πιστεύει. Και όσοι τον γνωρίζουν είναι πιο σίγουροι απ’ τον ίδιον ότι το νέο Fantasia, στα κυβικά του, θα είναι αδύνατο να συγκριθεί άλλο σε αισθητική, σε λειτουργικότητα, αλλά και στη δημιουργία νυχτερινής ατμόσφαιρας.

Διαβάστε επίσης : «Άλλος», όχι ο ίδιος ο Χατζό «επιστρέφει» για χάρη του Μπερτάκη

Έτσι που λες. Το εύκολο είναι να επιστρέψει ο Αργυρός στην νυχτερινή Αθήνα και να πάρει το πρωτάθλημα, μετά τον χειμώνα και το καλοκαίρι, με Μπερτάκη πρόεδρο. Το δύσκολο είναι να φτιάξεις το σπίτι σου. Το γήπεδό σου. Την έδρα σου. Τη βάση σου. Τη βάση εκτοξεύσεως των πυραύλων σου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο του κέντρου, όπως δημοσιεύτηκαν στο newspistol.com.




Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.