«Βόμβα!» αν οι επιστήμονες έλεγαν βελτίωση από καλοκαίρι

«Βόμβα!». Ποια είναι η βόμβα, ρε παιδιά; «Βόμβα» ο ένας, «βόμβα» ο άλλος, για «βόμβα» μιλάνε όλοι οι σχετικοί, οι οποίοι όμως παριστάνουν τους άσχετους κι αυτό είναι που σου την σπάει.

Ξεχάστε και το καλοκαίρι – Βελτίωση από Φθινόπωρο. Αυτή είναι η… μπόμπα. Και ανήκει στους σημερινούς και χθεσινούς Έλληνες επιστήμονες. Σε κάποιους Έλληνες επιστήμονες. Ούτε αγιοβασιλιάτικο μπαμ από παιδικό πιστόλι είναι η… απίστευτη βόμβα. Απεναντίας, η έκπληξη, η γκραν σουξέ έκπληξη είναι αυτοί οι πρωταθλητές στα πτυχία επιστήμονες, οι ρέκορντμαν γνώσης να έλεγαν ότι να περιμένετε το καλοκαίρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν μιλάμε για κάποιον κύριο υγειονομικά επιστήμονα, προσωπικά. Κρίνουμε την υποκριτική τους στάση. Το lockdown είναι καθεστώς στην ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο σήμερα. Χωρίς εξαίρεση! Νόμος άγραφος. Οι πάντες το γνωρίζουν, χωρίς να ρίξει το “φαρμάκι” του ο επιστήμονας δεν ανεβαίνει στο βάθρο των μίντια.

Διαβάστε επίσης : Για locdown, η αγωνία, μέχρι πότε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.