Κίνδυνος λουκέτου στο 50% των επιχειρήσεων εστίασης.. Κι εσύ χαμπάρι δεν θα πάρεις

Το σκηνικό βρίσκεται σε άγρια φουρτούνα. Γιατί; Επειδή δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα. Γι αυτό τα ίδια και τα ίδια θα επανέρχονται, και θα ταλαιπωρούν. Απ’ όλο αυτό το όργιο με το lockdown της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έβγαλες συμπέρασμα, κύριε ; Άσε τους άλλους στα μήντια κι όπου αλλού να κάνουν το παιχνίδι τους. Η δουλειά τους είναι αυτή. Δεν είναι χαζοί να μείνουν στην απ’ έξω. Εσύ απ’ όλο αυτό το κάργα άγριο όργιο, γιατί δεν έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα; Πάλι θα την πατήσεις. Πάλι θα στην πέσει το πειρατικό κι εσύ χαμπάρι δεν θα πάρεις.

Επί του θέματος. «Η εστίαση παραμένει κλειστή χωρίς προοπτική ανοίγματος και χωρίς κανένα μέτρο στήριξης του κλάδου. Χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα στήριξης. Αν δεν γίνει αυτό θα κλείσει το 50% των επιχειρήσεων» τόνισε, λέγοντας ότι στην εστίαση απασχολούνται 330.000 άτομα, ενώ έμμεσα, αφορά ένα εκατομμύριο κόσμο. Είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, μιλώντας στο MEGA.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : «Βόμβα!» αν οι επιστήμονες έλεγαν βελτίωση από καλοκαίρι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.