Στο Βόλο ήταν ο βασιλιάς, στην Μπουάτ είναι ο εαυτός του

Να τον μάθει όλη η οικουμένη. Επειδή ο Νίκος Μανιάτης είναι τραγουδιστής τεράστιος και το ταλέντο του δεν έχει όρια. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεόμενος με το σουξέ, για να μείνει ανεπανάληπτος. Ακριβώς έτσι! Και αυτό φάνηκε όταν πριν από πολλά χρόνια, στη διαδρομή του, έβαλε το Βόλο.

Τι λέτε να έγινε; Η επιτυχία πήρε μυθικές διαστάσεις κι ακόμη έχουν να το λένε. Πήγε για μια σεζόν και έχασε το μέτρημα το πόσο έκατσε. Σαν καλλιτέχνη, σαν άνθρωπο, δεν νομίζω να έχουν αγαπήσει άλλον τόσο πολύ. Δεν υπάρχει υπερβολή. Τσίπας Μπλοκ μιλάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ζωή δεν σταματά, όμως. Η ζωή όλο και γεννάει το καινούργιο. Σ’ όλα τα πράματα το καινούργιο. Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, οι καινούργιες επιτυχημένες Ιστορίες δημιουργούνται εκεί που παίζει μπάλα η μπέσα, ο λόγος, η ζεστασιά. Όπως παίζουν όλα αυτά, σε ένα νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, που μπορεί σαν μέγεθος να μην είναι από τα μεγαλύτερα, όμως στο είδος του, δεν υπάρχει άλλο καλύτερο και σε πανελλαδικό πλαίσιο. Για την “Μπουάτ” μιλάμε. Όπου εκεί ο Νίκος Μανιάτης γεννήθηκε ξανά.

Ανοίγοντας αυτό το κεφάλαιο, να προσθέσω ότι δεν είναι καθόλου στημένος και πάμε να τα πούμε τυποποιημένα. Απεναντίας, τόσο χαλαρό, τόσο cool και να περνάει απίστευτα καλά και αυτός, δεν τον έχω ξαναδεί.

Μιλάμε για καλλιτέχνη. Ακούστε ερμηνεία στο “Παλιό Κρεβάτι”. Το λέει και το εννοεί.

Και το άλλο το “Όταν Ξυπνήσεις Το Πρωί”, το νέο του τραγούδι, που στην “Μπουάτ” γυρίστηκε το βίντεο κλιπ του. Από τις πιο αξιοπρεπείς ερμηνείες που έχω ακούσει τελευταία.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέρμα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.