Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 38χρονου βενζινοπώλη : Aποκαλύψεις από τον άνδρα που «έπεσε» πάνω στους δράστες

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 38χρονου επιχειρηματία να ακολουθείται από το λευκό βαν των δραστών και στη συνέχεια καταγράφεται καρέ – καρέ η εκτέλεση.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δράστες – που επέβαιναν στο λευκό βαν – φαίνεται ότι είχαν κάνει πρόβα της επίθεσης την προηγούμενη μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς και αποκαλύπτει στοιχεία για την εμφάνιση και τη δράση τους.

Την ίδια ώρα, σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 38χρονου επιχειρηματία να ακολουθείται από το λευκό βαν των δραστών. Ο επιχειρηματίας σταθμεύει το πολυτελές όχημά του, αποβιβάζεται και μόλις περπατάει λίγα μέτρα οι εκτελεστές βγαίνουν από το βαν και τον «γαζώνουν» με Καλάσνικοφ.

Τι ανέφερε ο μάρτυρας για τους 3 δράστες

«Είχαν ανοίξει τις πίσω πόρτες στο βαν, είχανε κάτι πράγματα μέσα, κανα-δυο μπιτόνια είδα», σημείωνει ο άνδρας που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας και μιλάει σε καθεστώς ανωνυμίας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει, ένας από αυτούς μέχρι 55-60 χρονών ήταν, παραπάνω δεν ήταν, ήταν αδύνατος, σαν εργάτης φαινόταν, ένας πιο γεμάτος και ένας πιο αδύνατος. Οι άλλοι πιο νέοι ήταν, 45αρηδες.

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνάντησε τυχαία τους δράστες στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής. Μία ημέρα μετά έμαθε για τη δολοφονία και για τον εμπρησμό του οχήματος και αμέσως το μυαλό του πήγε στους τρεις άνδρες, που εκτιμάται ότι έκαναν κατόπτευση του χώρου.

Εγώ πιστεύω ότι ήρθαν και προετοιμάστηκαν. Το αμάξι αυτό είναι σίγουρα, το αμάξι είναι αυτό που είδα την Παρασκευή το πρωί. Ο ένας ήταν προς την πλευρά του δρόμου και ο άλλος πιο μέσα, δήλωσε ο μάρτυρας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.