Ο Πειραιάς μίλησε εχθές

Ο Δημήτρης Μεσούλας είναι στον έβδομο ουρανό. Ολοφάνερο, βγάζει μάτια το πράμα, μόνο οι γκαβοί δεν το βλέπουν. Ο επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης, νιώθει ευλογημένος, που το έζησε. Και η συμπεριφορά του αυτή, έχει λόγο. Δικαιολογείται. Δικαιολογείται απολύτως. Στα χθεσινά γενέθλιά, για τα 15 χρόνια La Red, ήταν όλοι εκεί. Όχι μόνο οι τραγουδιστές, που έχον περάσει, αυτά τα πολλά χρόνια. Και άλλοι πολλοί. Καμία συμπροφορά κόπιας αλαζονικής ή κομπλεξικής. Αυτό σημαίνει πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, τη δουλειά του, τη κάνει σωστά και με το πιο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Δεν περιμένει την επόμενη μέρα, για να πληρώσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Λοιπόν, δεν θέλει ερώτημα, στο “Ναι”, που είπε όλος αυτός ο κοσμάκης. Για τα επιτυχημένα 15 χρόνια La Red. Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Που γιορτάστηκαν στο άλλο μαγαζί του Μεσούλα, το Aristotle Piraeus. Γιατί από την σελίδα του στο Facebook, Ευχαρίστησε την Παναγία. Και πρόσθεσε “Δεν ξέρω αν έχω ξαναζήσει κάτι σαν το σημερινό ρωτήστε να σας πουν αυτοί που ήταν εδώ….”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιοι τον τίμησαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά….

Λευτέρης Πανταζής, Άγγελος Διονυσίου, Χάρης Κωστόπουλος, Χρήστος Πάζης, Σάκης Αρσενίου, Δημήτρης Γιώτης, Γιώργος Δασκουλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Άκης Δείξιμος, Κυριάκος Κυανός, Ελένη Καρουσάκη, Έλενα Χαραμή, Πέτρος Ίμβριος, Χρήστος Αντωνιάδης, Γιάννης Τάσσιος, Βάσω Χατζή, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Στάθης Αγγελόπουλος, Νίκος Τζούμας, Σπύριος Λιόλιος, Ηλίας Γκρέκος, Χάρης Χαλαμούτης, Μαρία Ιωαννίδου, Χριστίνα Μαραγκώζη, Αννούλα Μώρου Κατερίνα Μπακέα Πάνος Ψάλτης, Αντώνης Λώκος.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.