Η βίλα στα Βόρεια Προάστια (δίπλα στο πάρκο) και ο “νταραβεριτζής” για τις προμήθειες των Rafale και Belharra! Οι διακρατικές συμφωνίες που είχαν “ενδιάμεσο” πασίγνωστο επιχειρηματία και η μίζα των 15.000.000 ευρώ

Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για μια φήμη που ακουμπάει το γεγονός! Κυκλοφορεί εντόνως στην επιχειρηματική, πιάτσα, ότι στις εξοπλιστικές προμήθειες, από τα Rafale και τις φρεγάτες Belharra έως τις επίσης γαλλικές κορβέτες που υπερφαλάγγισαν τις ιταλικές οι οποίες είχαν προβάδισμα, φέρεται να εμπλέκεται ως ενδιάμεσος, πολύ γνωστός και επώνυμος επιχειρηματίας, από τα λεγόμενα «παλαιά τζάκια», ο οποίος διαμεσολαβεί μεταξύ των Γάλλων και εγχώριων υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων! 

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, μιλούν κατηγορηματικά για πλήθος ραντεβού και τραπεζώματα, όχι φυσικά σε κοινή θέα, αλλά σε βίλλα των Βορείων Προαστείων όπου συντρώγουν και συνομιλούν, όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι! Όπως μάθαμε τα τραπέζια αυτά στοίχησαν 15.000.000 ευρώ.

Λεπτομέρειες οσονούπω.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.