Δεν βγαίνουν τα κουκιά !

Δεν βγαίνουν τα κουκιά !

Δεν περιμέναμε, εμείς τουλάχιστον, να κάνει το κόλπο του ο ταχυδακτυλουργός και το κοινό να μείνει με το στόμα ανοικτό. Δεν πήραμε πρέφα τη μαγεία του μάστορα. Πως θα βγουν λαγοί από το καπέλο, πως θα εξαφανιστεί μια χοντρή κυρία μέσα στο μπαούλο.

Για να εξαφανίσουν τους Κορονοϊό δολοφόνο από την καθημερινότητα μας, χρειάζεται, σίγουρα, κάποιο μαγικό κόλπο. Παρουσιάζουν ότι έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα, όμως ο φονιάς συνεχίζει να σκοτώνει τα θύματα του. Ή βλέπουν όλοι μόνο τα θύματα των νοσοκομείων, τα οποία έχουν πέσει αισθητά, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Δεν γίνεται αυτό; Γίνεται και παραγίνεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα περισσότερα θύματα της πανδημίας είναι τώρα και προέρχονται από την οικονομική κατάρρευση. Γιατί μπορεί οι επιχειρήσεις να άνοιξαν, αλλά άνοιξαν για να πουν ότι άνοιξαν, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Τα κουκιά δεν βγαίνουν. Η ίδια εικόνα και στη νύχτα, με τους ναούς της, να έχουν σοβαρό θέμα. Δεν είναι μόνο τα περιοριστικά μέτρα. Είναι και αυτά, αλλά είναι και πολλά άλλα. Ο κόσμος είναι μαγκωμένος, συνεχίζει να φοβάται, αλλά κυρίως και προπάντων ξέμεινε από λεφτά στη τσέπη του. Αν, λοιπόν, τα βάλεις όλα μαζί, μιλάμε για ένα μείγμα, που για να μην σε καταστρέψει, πρέπει να είσαι υπερήρωας.

Ειδικότερα, δε, σε ότι αφορά τα μπουζούκια, η λύση είναι μια και έχει ειπωθεί από το Tsipas Blog, από την εποχή της καραντίνας. Οπωσδήποτε, εξορθολογισμος στις μεγάλες αποδοχές των τραγουδιστών, των πρώτων, των μεγάλων, των βεντετών, για να βγουν τα μαγαζιά.

Θυμηθείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.